Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení na skůtr

Od: totak® odpovědí: 7 změna:
Zdravím odborníky. Chci se zeptat, kolik platíte pojistku ( ručení ) na skútr 125 ccm. Čekal jsem nabídku kolem pětistovky ale nabízejí mi to přes 900.- a ještě tvrdí že je to výhodné. To se mi zdá nějak moc. Kór když mám bezeškodni průběh pojištění od jeho zavedení a tudíž komplet nejvyšší bonitu. Kolik platíte vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zakus*
hodnocení

3x

Koop - 560, -

hodnocení

3x

Kdysi dávno jsem měl informaci stran povinného ručení, že z motorky na vůz se bonusy nepřevádí. A v té pojišťovně to platilo i naopak. Důvod asi zřejmý... takže přes své bonusy jsem měl platit horní hranici jako s nulovým bonusem. Co se týče aktuálních sazeb, neznám. Asi stačí jen srovnávač on-line... Ale předpokládám, že i nadále se zohledňuje lokalita.

doplněno 03.05.18 13:24:

i u aut jsem zjistil navýšení poplatků - u mého dvoulitru jsem se u jedné pojišťovny trvale pohyboval do 1500,- a najednou jsem na 1900,- plus navýšení i připojištění skel.. :(

Asi se moc bourá a lidi si nechávají všechno možné zaplatit... za pár let bude jen jedna státní pojišťovna na auta :(

doplněno 03.05.18 13:58:

ona první nehoda na motorce může znamenat i poslední... takže se nedivím tomuto benefitu *smich*

hodnocení

Pojištění na pionýra platím už od 15 takže pokud se bere motocykl jako motocykl měl bych mít bonusy i tam. Právě srovnávač epojisteni mě nabídl takovou šílenost. Dostala mě tam na starost jiná slečna a náhle nejsou nabídky co bývaly. Klik pojištění mi napsal že skútry pro ně nejsou finančně zajímavé a proto je nedělají .. holt budu muset jinam.
hodnocení

Nojo plíživě se zdražuje. Xsaru 1.4 mi pojistili za 1390.- ale C4 se stejným motorem pod 1900.- nedostanu. Taková blbost..jako by hrozilo že člověk novějším autem udělá větší škodu.

hodnocení

3x

Pionýr je motorka jako každá jiná, z něho se bonus na jinou motorku převádí. Odhad ceny jste měl dobrý, do pětistovky se musíte vejít.

hodnocení

Jo už mi volali s neveřejnou nabídkou za 350.- u Direct a 400.- u vzájemných hasičů s tím že tam je klauzule že první nehoda nemá vliv na bonusy a je tam vyšší maximální plnění. Tak jsme si plácli. Díky všem za odpovědi.

xenofob
hodnocení

0x

já platím za maxiskůtr 500 ccm necelých 8 stokorun

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]