Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta v bazaru - můžu s ním hned odjet?

Od: romank* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Zítra si jedu koupit auto. V bazaru ho mají jako komisní prodej.
Vzhledem k tomu, že je svátek, tak určitě nebude možné vyřizovat cokoli na úřadech...
Stačí mi kupní smlouva, velký techničák, sjednat si pojištění a autem můžu hned odjet? Nebo je to složitější?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

1x

Nestačí.

pardubice.eu/...

hodnocení

0x
Pokud chcete mít všechno v pořádku, domluvte se na pracovní den včetně. objednání na úřadu k přepisu. Jiné řešení je velmi velké riziko. Díky naší aktuální legislativě můžete mít velké potíže.
doplněno 01.05.18 20:13:

Musím vám to doplnit - jedná se o komisní prodej. I kdybyste měl TP a další dokumenty, asi těžko budete mít úředně ověřenou plnou moc k přepisu vozu. V dnešní době to málo který člověk riskuje. A pokud nebudete mít plnou moc nebo člověka, který je oprávněn s vámi přepsat vůz, zaděláváte si na další dotaz "nepřepsané vozidlo, co teď"

Takových lidí jsou desítky/stovky a jediné, co dnes můžou, je brečet nad haldou papírů.

rv*
hodnocení

0x

Já to tak dělal a papírové nesmysly neřešil.

Onoi totiž jízda na KS může znamenat ŘP do čistírny a to se pak skutečně vyplatí sr... na papíry!

nikdo*
hodnocení

0x

Já kupoval nedávno taky z autobazaru, a protože to mělo značky v depozitu, dostal jsem zelenou převozku. Vždycky jsem si myslel, že se dává převozka jen u dovozů, ale asi ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]