Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpružiny ventilů

Od: hijkdkhdc odpovědí: 10 změna:
Dobrý den. Dělám go motoru b&s a tam jsou dvě zpružiny velká a malá. A já tet nevím která je k sacimu a vyfukovemu. Poradíte mi? Dekuji
Zpružiny ventilů

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Jeden z těch ventilů bude mít menší zdvih, podle mne.
To sis měl všimnout kam která patří, kdyžs to rozmontovával...

hodnocení

3x

@vernon: Ohodnocený nesmysl! Zdvih ventilu neurčuje pružina, ale geometrie vačky.

Obecně pokud jsou v motoru rozdílné velikosti pružin, ta slabší patří skutečně na sací ventil.

Pozn. Co to vlastně je zpružina? Jak je zpružená? Nic takového neznám a ten výraz snad ani v moderní češtině není. Maximálně se může jednat o anachronismus.

vernon
Ty jseš ale trubka. A rejpal k tomu, "zpružina" beru jako překlep.
Samozřejmě že zdvih určuje vačka. To ale s pružinami nesouvisí, tazatel si měl všimnout kde která byla.
výtka
Upozornění od administrátora 01. 05. 2018 11:40:51
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

hodnocení

2x
Delka driku je stejna? Mereno od hlavy po konec
iaskfhb
30.04.18 14:05
hodnocení

Ano

hodnocení

0x

Robíte si z nás dobrý deň,je môj názor.Pružiny sú rovnako veľké v motoru Brigssandstratton.

jdnfjfjfhh
hodnocení

Není a nerobim si lepší den!
jdhowondj
hodnocení

Ale na Googlu su to našel m.petr-ub.webnode.cz/...

tqze
hodnocení

0x

Kdybych si měl střihnout tak tu slabší zpružinu dám na ssání.

nickys

Silnější patří možná na vvýfuk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]