Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Octavie 1 ABS a brzdový systém

Od: pergesle odpovědí: 9 změna:

Můžete mi poradit... ( Škoda Octavie 1 sedan )-dost často se mi u auta rozvítí ABS a pak kontrolka brzdového systému. Když vypnu motor a nastartuju, tak je třeba zase chvíli klid,ale ABS se po šlápnutí brzdy opět rozvítí. A když mi svítí tyto dvě kontrolky najednou, nejde mi ani tachometr, nefungují světla, ani blinkry, tak zase vypnu motor, nastartuju a zase to jde. Brzdy jsou kontrolované, žádná chyba a brzdová kapalina je na max. Může to být v pojistkách? Děkuji za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Budou nekde v pytli kostry nebo kabelaz. Pak to blika jak vanocni stromecek.
asd1

Jj, kabeláž, kostry, možná i studeňák v tištěným spoji... Pojistky těžko, zavzdušnění hydrauliky brzd těžko... Diagnostika toho nejspíš moc nepoví, bude to takové "hledej šmudlo" zkušený autoelektrikář bude výhoda...

hodnocení

0x

Brzdy jsou OK,brzdovka na max tak že by v pojistkách? Pojistka je buďto dobra nebo je špatná nic mezitím?Nebude to chyba v ABS?

Jen doplnění závada někde po cestě od jednotlivých čidel u každého kola až po ŘJ ABS. Jinak mám na jednom autě v háji LP čidlo a nha drzuhém pro změnu PZ čidlo a přesto ,až na ABS,vše funguje jak má-auto troubí, svítí, stěrače stírají,a to hlavní auto brzdí i jezdí takže diagnostika ABS jinak se to rovná jak písnul Satam hádání z křišťálové koule!

pergesle
hodnocení

zkusím projet všechny pojistky až po stykače...děkuji

hodnocení

0x

Auto na diagnostiku,mohol by byť vadný brzdový spínač.

pergesle
hodnocení

děkuji, ok...

hodnocení

0x

Je možné, že se měnila brzdová kapalina a bylo špatně udělané odvzdušnění a doladění diagnostikou. Pojistkama to nebude. Ale jinak je to věštění z křišťálové koule a diagnostika (diagnostika ABS!) by měla být to první co necháš udělat.

pergesle
hodnocení

ok, dám to na diagnostiku...děkuji všem za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]