Nejste přihlášen/a.
Můžete mi poradit... ( Škoda Octavie 1 sedan )-dost často se mi u auta rozvítí ABS a pak kontrolka brzdového systému. Když vypnu motor a nastartuju, tak je třeba zase chvíli klid,ale ABS se po šlápnutí brzdy opět rozvítí. A když mi svítí tyto dvě kontrolky najednou, nejde mi ani tachometr, nefungují světla, ani blinkry, tak zase vypnu motor, nastartuju a zase to jde. Brzdy jsou kontrolované, žádná chyba a brzdová kapalina je na max. Může to být v pojistkách? Děkuji za radu
Brzdy jsou OK,brzdovka na max tak že by v pojistkách? Pojistka je buďto dobra nebo je špatná nic mezitím?Nebude to chyba v ABS?
Jen doplnění závada někde po cestě od jednotlivých čidel u každého kola až po ŘJ ABS. Jinak mám na jednom autě v háji LP čidlo a nha drzuhém pro změnu PZ čidlo a přesto ,až na ABS,vše funguje jak má-auto troubí, svítí, stěrače stírají,a to hlavní auto brzdí i jezdí takže diagnostika ABS jinak se to rovná jak písnul Satam hádání z křišťálové koule!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.