Nejste přihlášen/a.
dobry den chtel bych se zeptat jestli je realna vymena skody felicie -> auta.yauto.cz/... za suzuki swift 1.3?diyk za odpovedi )
Neblázni vždyť to auto už je lakované a to ještě tak mizerně ,že jenom z venku to je vidět i na těch příšernejch fotkách.Kdo ví co sním bylo když ho celé lákly. To ji raději nech toho japonce a koukni po něčem jiným.
prawe ta felda je moe a chci ji wimenit za toho swiste,newim jakej jste odbornik,ale ta felda je w cajku a fagt s ni nic nebylo,je strikla schvalne) fotky treba sou priserny,ale newim co by ste poridil mobilem vy!asi tak,kdyz se podivate na net,tak feldy se tam pohybujou tyhlety konkretne 1.3MPi r.v.98 a vys kolem 30-40tis
nerikam ze je to naka lestenka,ale za tu cenu je dobra,to mi werte
)
Chcete mněnit za Suzuki ale jak máme poradit když ji nevidím? Jinak Suzuki je úplně jiná třída, samozdřejmě v kvalitě.
je tady odkaz na,jinak jen tak informativne se ptam je mi jasny ze nemuzete presne rict jak a co kdyz feldu nevidite ve skutecnosti a souhlasim suzuki je jina trida,ale me staci i ten nevybavenejsi typ,klidne naka 1993 bo tak bez klimi,vyhrivanejch sedacek a tak,proste jen klasickej swist
) hlavne nevyhnilej
Jestli že kápnete na udržovanou a garažovanou tak s Japoncem není problém.Ale samozdřejmně že existují i problémové.Moc bych vám to nedoporučoval, páč nahradní díly asi nebudou nejlevnější.
ja se nezlobim prawe o tyhle nazory mi de,abych vedel co kde je spatne a tak
...chapu to ty fotky sou spatny a to auto nanich vypada celkem hur nez ve skutecnosti,ale,ale zase se neda rict ze by auto celkovee bylo spatne...diky za nazor
myslim si zase ale ze za tech 20tis za kolik ji mam vystavenou na netu za ni nechci moc,naka dohoda je jista,takze si myslim ze cena je rozumna!?
Zdá s že cena je reálná, snad by šlo i přidat, ale kulujícího musíte přesvědčit, že nástřik není po havárii.Suzuki nekoupíte za čtyricet tisíc s tím ,že do ní nebudete muset investovat.
ale ona po lehke bouracce je,mam ot napsano v inzeratu ze ma pomackany trochu ten bok pravej,ale zas naka hnuta kastle bo tak neni)akorat pan kery to auto mel predemnou a kery ho strikal asi,tak nastrikal rovnou i pomackany blatnik a to ze by koupil nejdriv novej neresil,je to skoda,ale proto mam cenu 20tis->dohoda
) protze naky chyby to urcite ma,to nerikam
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.