Nejste přihlášen/a.
dobry den chtel bych se zeptat jestli je realna vymena skody felicie -> auta.yauto.cz/... za suzuki swift 1.3?diyk za odpovedi
)
Neblázni vždyť to auto už je lakované a to ještě tak mizerně ,že jenom z venku to je vidět i na těch příšernejch fotkách.Kdo ví co sním bylo když ho celé lákly. To ji raději nech toho japonce a koukni po něčem jiným.
prawe ta felda je moe a chci ji wimenit za toho swiste,newim jakej jste odbornik,ale ta felda je w cajku a fagt s ni nic nebylo,je strikla schvalne
) fotky treba sou priserny,ale newim co by ste poridil mobilem vy!asi tak,kdyz se podivate na net,tak feldy se tam pohybujou tyhlety konkretne 1.3MPi r.v.98 a vys kolem 30-40tis
nerikam ze je to naka lestenka,ale za tu cenu je dobra,to mi werte
)
Chcete mněnit za Suzuki ale jak máme poradit když ji nevidím? Jinak Suzuki je úplně jiná třída, samozdřejmě v kvalitě.
je tady odkaz na,jinak jen tak informativne se ptam je mi jasny ze nemuzete presne rict jak a co kdyz feldu nevidite ve skutecnosti
a souhlasim suzuki je jina trida,ale me staci i ten nevybavenejsi typ,klidne naka 1993 bo tak bez klimi,vyhrivanejch sedacek a tak,proste jen klasickej swist
) hlavne nevyhnilej ![]()
Jestli že kápnete na udržovanou a garažovanou tak s Japoncem není problém.Ale samozdřejmně že existují i problémové.Moc bych vám to nedoporučoval, páč nahradní díly asi nebudou nejlevnější.
ja se nezlobim
prawe o tyhle nazory mi de,abych vedel co kde je spatne a tak
...chapu to ty fotky sou spatny a to auto nanich vypada celkem hur nez ve skutecnosti,ale,ale zase se neda rict ze by auto celkovee bylo spatne...diky za nazor ![]()
myslim si zase ale ze za tech 20tis za kolik ji mam vystavenou na netu za ni nechci moc,naka dohoda je jista,takze si myslim ze cena je rozumna!?
Zdá s že cena je reálná, snad by šlo i přidat, ale kulujícího musíte přesvědčit, že nástřik není po havárii.Suzuki nekoupíte za čtyricet tisíc s tím ,že do ní nebudete muset investovat.
ale ona po lehke bouracce je,mam ot napsano v inzeratu ze ma pomackany trochu ten bok pravej,ale zas naka hnuta kastle bo tak neni
)akorat pan kery to auto mel predemnou a kery ho strikal asi,tak nastrikal rovnou i pomackany blatnik a to ze by koupil nejdriv novej neresil,je to skoda,ale proto mam cenu 20tis->dohoda
) protze naky chyby to urcite ma,to nerikam
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.