Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené klíče s dalk. ovl

Od: xmartin365x odpovědí: 4 změna:

Zdravím, podařilo se mi ztratit me jedine klice od auta p407 v Českých Budějovicích. Mohly by jste mi prosím někdo poradit kde udělají nové a pujdou udelat bez pristutpu do auta? Děkuju za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Také jsem nemohl najít jediné klíče.Zašel jsem do servizu,(Škoda)celou akci nové zámky i klíče a nastavení dálkového ovládání mi spočítali na 26 000.Tak jsem si řekl,že to nechám odtáhnout do šrotu,protože za 12 let starou Feldu bych asi prodělal.Bez přístupu do auta si s tím nikdo neporadí.Já měl štěstí,klíčky jsem našel zapadlé v kočárku vnučky.Nové klíčky jsou ale skoro přepych.

JABRAKA

hodnocení

1x

Nejsem si jistý na 100%, ale autorizovaný servis by snad po zdokladování vlastnictví vozidla a dodání VIN kódu mohl přes výrobce zajistit výrobu nového klíče. Cena sice nebude malá, ale neměla by dosahovat řádu desetitisíců korun, do 10 tisíc by se měla vejít.

olin*
hodnocení

0x
Pokud je nenajdete, pak vyjde levněji výměna zámku dveří u řidiče a spínací skříňky. Chce to napříště záložní klíčky+ovladač.
olin*
Poptal si se na policii nebo ztrátách nàlezech jestli někdo nenašel? Jo ještě ty zámky na tvého peguota zkusit poptat na nějakém vrakovišti-levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]