Dobrý večer, je tu někdo, kdo se zajímá či vyzná ve starých škodovkách? Prý existuje takové chromované mezikruží, které se vtlačilo do klasického škodováckého disku, blíže do středu byla taková chromovaná překližka s otvorami na šrouby a uprostřed kola měl být střed se znakem Škoda, jako byl např. u kol Apollo. Údajně se Rapidy s tímto typem kol vyváželi do Belgie a Holandska. Víte o tom někdo?
Matně si vybavuji, co máš na mysli, ale s překližkou to určitě nemá nic společného. Ale mám na mysli jen chromový kroužek do disku, to ostatní už nesedí, o tom jsem v životě neslyšel. Třeba se tu najde někdo znalejší ...
doplněno 24.04.18 20:22:
@parid: Jistě, začínal jsem na nich od roku 1974. Co potřebuješ vědět kromě toho, co jsem ti už napsal?
doplněno 24.04.18 20:53:
Jo, to je kolo na staré škodovky. Víc z toho nezjistím, jen že je to patrně 13" kolo.
parid
Chtel jsem mistrovi, co napsal, ze nevi o jakeho Rapida se jedna, naznacit, o jakeho se jedna.
parid
To vím co je to za kolo. Jen jestli někdo neznáte provedení s těmito chromovými parádami. Doprostřed patří ještě znak škodovky.
Možná by bylo dobré upřesnit, že se ptáte na starou Škodu Rapid, model příbuzný Škodě 120, protože zkuste dnes vyhledat gůglem Škoda Rapid a uvidíte, co se najde. Nedávno tu byl dotaz podobného ražení, prozměnu na Škodu Felicii... (Taky jsou dvě) a jaká to způsobilo nedorozumění!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.