Dobrý den, parkuji motorku u paneláku na trávě, když jsem jí nahodil na hlavní stojan, propadala se mi. Musel jsem jí opřít řidítkem o stěnu paneláku. Vadí to nečemu, že stojí na kolách a ne na stojanu? Příjde mi, že na stojanu je odlehčená. Díky
Motorce to nevadí, ale počítejte s tím, že to brzo začne vadit někomu ze sousedů a následně pak policajtům. Stání na veřejném trávníku se může docela prodražit.
Na to je snadná pomoc. Menší prkénko, které se položí na měkkou zem a to už stojánek udrží... Není potřeba nic moc velkého. Zkus cca 10x10cm, pokud nepomůže zkus větší 10x20cm... Záleží jak moc je měkká zem/trávník.
Sousedům to zatím nevadí, snad ani nebude ... Jde mi o to, zda motorka netrpí při tom stání? Že nestojí na stojanu? Prkýnko není špatný nápad, nebo někde sehnat čtverec kachličky, který bych tam dal? Díky Díky
Rozhodl jsem se udělat podstavec z cihly, tu bych měl, sice je hrubší a hluboká ale dám ji tam. Stačí vykopat díru a posadit tam cihlu aby byla zároveň se zemí nebo je lepší po vykopání díry posypat štěrkem? Nerad bych aby se cihla později propadala. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.