zdravim rád bych si dal na auto megafon s sirenou ale nevim jak to zapojit přijde mi to moc lehký to zapojit jenom na baterku a tím to končí. děkuju za rady
Á tak koukám že jsem nenapsal do jakého konektoru. měl jsem namysli tento.
A prodlužovat by je neměl z toho důvodu, aby siréna neztratila svůj výkon a její majitel si ji užil dosytosti. Kdyby ty dráty prodloužil a nedejbože dal tu sirénu dál než nějakých 20cm od zásuvky autozapalovače, nebo ještě hůř kdyby ji dal ven, nejspíš by ji slyšel jen slabě.
Ta siréna má jen dva dráty? Nebo má ještě další ovládání? Pokud dva káble tak černej kostra a červenej si dáš přez dostatečně dimenzovaný spínač Pokud takovej spínač nemáš napoj si to přez spínací relé Kabely si prodloužíš bud vhodnou spojkou nebo letováním a zaizoluješ
Tak najít vhodný místo u motoru Černej ukostřit červenej přes pojistkový pouzdro s 10A pojistkou zapojit přímo na plus baterie Ovládání protáhnout od řidiče do motoru a zapojit k siréně a hotovo
kolemjdouci
Dobře bavíme se o tohmle? :D jsem v tom trošku začátečník, takže najdu místo prodloužim kabely černej hodim na - a na + červenej hodim tohle pojistkový pouzdro a pojistku 10A zaletuju a je to :D doufám že mi to zhoří :D
Přemýšlím, z jakého materiálu by měl být ten vodič delší dvaceti centimetrů, aby siréna ztratila svůj výkon?! Černý a červený je napájení zesilovače megafonu a sirény, nějaký velký úbytek napětí by na nastaveném vedení být neměl. ... když bude pouštět sirénu nebo megafon v autě, ohluchne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.