Nejste přihlášen/a.
dobrý den
přemýšlím o kameře do auta, ale nechci mít krabičku na čelním skle, může být lákadlo pro kapsáře. a sundávat a nandávat... chtěl bych kameru co je integrovaná do zpětného zrcátka. a v zrcátku je pak možnost zapnutí a vypnutí monitoru. Chci to jen na to ... kdyby náhodou se něco stalo... nahravání cesty pro vlastní potřeby to nemusím, jen kdyby něco...
nemáte někdo náhodou kameru v zrcátku? spokojenost? tipy? nejlpéte z chiny
děkuji Vám
Po zapnuti nataceji stale obe, zadni ale samozrejme nemusi byt vubec pripojena, pokud nechcete.
Obraz lze vypnout a zapnout. Obraz lze prepinat na: pouze predni, pouze zadni, maly predni obraz ve velkem zadnim, maly zadni obraz ve velkem prednim (ten je defaultni po zapnuti a nejsem si jisty, jestli lze toto defaultni nastaveni zmenit).
U zadni je i moznost napojit ji na zpateckove svetlo a pouzit jako zadni parkovaci kameru - pri zarazeni zpatecky se aktivuje obraz zadni kamery, to ale nepouzivam, tak nevim, jak dobre to funguje.
Zadni ma prepinani na zobrazeni ala pohled do zrcatka nebo ala pohled primo vzad (prehazuje zobrazeni leve a prave strany).
S timto zrcatkem samozrejme nemuzete vyuzit naklapeni nebo automaticke stmivani zpetneho zrcatka, ma ale takove temne namodrale zbarveni, takze pokud vam tam zrovna nekdo nepusti dalkove, tak to bezne neoslnuje.
Dalsi funkce ma ta kamera stejne jako jakekoliv jine autokamery - automatcky start pri dodavde elektriky, G-senzor s nastavitelnou citlivost, hlidani auta, nekonecna smycka, uzamceni zaznamu pri narazu nebo manualne jednim klikem atd.
-
Super je, kdyz z jakehokoliv duvodu nemate vyhled vzad zrcatkem (neco vezete a pod.), pustite si pohled zadni kamery a je to.
Jinak co mozna z toho neni uplne jasne, ze to je stale obycejne zpetne zrcatko i bez kamerove funkce. Obraz z kamer se tam promita primo do zrcadlove plochy. Neni to tedy cele display, ktery by bez zadni kamery nefungoval jako zpetne zrcadlo.
Nemám a asi ani mít nebudu. Objednal jsem si ji a přišla kamera v zrcátku již rozbalená, nefunkční a pro pravostarnné řízení. Momentálně je v reklamaci a sám nevím, jak to dopadne.
Kamera v zrcátku je perfektní věc, sám o ni stojím, ale nesmí mi nikdo "čůrat" na nohy - viz nahoře
Takže nové informace: Reklamace uznána, poštovné zpět proplacené (kupodivu obratem, všechna čest prodejci) a teď jen čekám na způsob vyřízení reklamace, tedy (snad) nové zrcátko s kamerou, funkční, v odpovídajícím provedení.
Mam Lamax C5. Zadni sem musel sice hned reklamovat, odpojovala se, ale od te doby spokojenost. Je pro levostrane rizeni, predni a zadni kamera, funguje, nahrava... nevim co vic psat.
děkuji, například se zeptám, lze to používat jen jako zpětné, nebo lze přepínam mezi kamerami přední zadní, nebo jak to prosím je? díky
Proč z číny? Dyť tam nemáš žádnou záruku. Jinak ano také mám kameru v zrcátku a ano spokojený jsem už jen z toho důvodu, že nikdo nepozná, že je to kamera. Tím pádem je stále v autě....
mam z ciny nejlepsi telefon ktery jsem kdy mel, gimball stabilizaci kamery, akcni kameru 4K 60p lepsi nez gopro 5-6 s dvojnasobnym bitrate, foto filtry, powerbanky, stativy, nabijecky, usb 3.1 ctecky, profi mikrofon, kratasy, kosile, boty
Mám ,používám, naprostá spokojenost, už nevyndávám - ze začátku kvůli zvědavosti jsem si prohlížel cesty vyndal jsem kartu a v PC prostudoval,teď jen zapnu zapalování kamery se spustí - vypnu jedním stiskem zobrazování za jízdy - jinak se o nic nestarám , takže spokojenost , kamera není vidět.
Je v tom odkazu v mém příspěvku nahoře (vyšla na 630kč) objednáno v listopadu přišla za tři neděle,
tomas11: děkuji za vysvětlení
a ještě doplňová otázka. Má někdo v praxi zadní kameru za zadním oknem? nějaké pozitiva či negativa z praxe? np + vidím v tom, že když mám vozík za sebou, tak byasi neviděl nic, nebo ne? děkuji
Kde jinde by si ji mel chtit nez za zadnim oknem? Tyhle kamerky nejsou urcene k vnejsimu pouziti.
Vyhoda - je videt vse.
Nevyhoda - kdyz je okno spinave nebo prsi, je videt kulovy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.