Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji vyměnit ventilek, protože i po dotažení jím uniká vzduch:
Koupil jsem si toto:
ale když vyndám starý ventilek (povoluji ho kovovou čepičkou která má konec uzpůsobený k povolení) tak vidím ventilek a ne něm pružinku. Ale nevypadá to, že by ta pužinka šla sundat. Dali byste prosím nějaký návod jak tu pružinku sundat? Je někde obrázek nebo video? Já to nenašel. Děkuji
Děkuji, ale Vaše odpověď není dostatečně užitečná abych pochopil jak dále pokračovat. Z toho co píšete to vypadá, jako kdybych měl buď:
a) vyhodit ten starý ventilek s pružinkou a místo toho dát ten nový bez pružinky (nevím jak by to fungovalo, asi tam je ta pružinka z určitého funkčního důvodu)
nebo
b) jít znova nakupovat a hledat ventilek s pružinkou, protože ten co jsem koupil je bez pružinky a nelze ho použít protože pružinka nelze ze starého ventilku sundat
Co se Vám zdá na odpovědi od "requied" nedostatečného? Je to prostě jiný typ ventilku, který pružinku nepotřebuje a proto tam žádná není. I kdyby se Vám podařilo pružinku sundat, k ničemu Vám to nebude, protože na ten druhý ventilek prostě nepatří a nepůjde tam proto ani namontovat. Ty ventilky by měly být záměnné bez jakékoliv úpravy.
Protě tyto ventilky se vyhazují a dávaji se noivé je jich asi vícero typů-ten co jste uvedl,pak obdobný s pružinkou a starší typ cca3x delší než na Vašem obr tady tento : bikero.cz/... ...
Dobrý den. Nevidím důvod, proč demontovat pružinku u staršího typu ventilku. Vložka ventilku při nesprávné funkci se mění celá. Z vlastní zkušenosti vím, že u starého typu ventilku /delší, s pružinkou/ lze nafouknout kolo jen obyčejnou hadicí z kompresoru nasazenou na ventilek.Tlak vzduchu tento starý typ ventilku profoukne. U nového, kratšího typu ventilku se to již nepodaří, je potřeba koncovka s čípkem, který stlačí kolík na ventilku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.