Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvedák Starline

Od: krtek66 odpovědí: 17 změna:

Ahoj, nemá někdo osobní zkušenost s tímto druhem zvedáku? autokelly.cz/... Vím, že Starline je značka neznačka, každý má na ní jiný názor, osobně se přikláním k těm co od nich kupují pouze spotřební věci typu šampony, filtry a podobně, ale zaímá mě jestli někdo vlastní tento zvedák. Cena je celkem přijatelná, protože je to zvedák skoro do 50cm (běžně jsou do +/- 30). Mám sice vyhlídlé jiné vč. nožního pedálu, ale tady mě zaujala ta cena. U těch dvou co mám je to +1200,- což je docela dost peněz (aspoň pro mě). Potřebuji to na 2x ročně přezutí 2 aut a pak ještě abych se dostal pod veterána. Celková zátěž 1 auta... 1,5tuny...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Kupovdivu nejde sehnat levněji což je u Autokelly divné*smich* ovšem zvedák s kolečkama jeden mám a už bych zvedák s kolečkama nikdy nekoupil. Zvedák, který nikam pořád nejezdí mi přijde lepší a mám i menší obavy, že to z něj spadne

vyculehetu

Pokud máš dobrý povrch, tak určitě kolečka. Pak si klidně auto můžeš zvednout a třeba v garáži přisadit až úplně ke zdi.

Nebo třeba na něj dáš převodovku a můžeš s ním zajet pod auto. atd...

praivo*

Pojízdný zvedák je při zvedání jedné strany auta mnohem stabilnější než pevný.

Jde sehnat levněji :)
nahradnidily1.cz/...
Ale ja bych na doma vzal tenhle
onlineshop.cz/...
mathew

Zapoměl jsi na poštovné +140Kč a nebo vlastní doprava +20Kč u takových šmejdů ovšem nenakupuji...

Proč šmejdů? Nakupuju u nich prakticky všechno a v pohodě.
To že účtují dopravu nevidím jako problém.
Když porovnám jejich ceny s cenou Kelly, tak to dopravu zaplatí několikrát.
Navíc že zrovna teď je ten zvedák u Kelly v akci a stejně jsou levnější taky něco naznačuje.
krtek66

requied: ten první se nedá zvednout tak vysoko...

hodnocení

0x

Ten zvedák je sice čistokrevná čína, ovšem na to, aby 2x ročně zvedl auto je naprosto dostačující.

hodnocení

0x

Ahoj,já bych ho koupíl.Pokuď nebudete zpokojený,tak ho vrátíte a oni vám vrátí peníze,nebo vymění za jiný.Máte na něho 2 roky záruku.

break
hodnocení

0x

proč ne, jen bych si na něj sehnal nějakou gumu...zvedat to za prahy takhle není moc dobrý...Používaj se i v servisech a fungujou a tam to nazvedá kvanta aut...

praivo*
hodnocení

0x

Ber, dokud je v akci, já ho měl za 2890 :-D Mám ho cca. rok, nazvedal už docela dost a zatím drží, jediná nevýhoda je, že je díky jednomu pístu a absenci pedálu relativně pomalý, ale na tvém použití by to nemělo vadit. Jenom pozor na to, aby se ti vešel pod auto, v nejnižší poloze má cca. 13 cm, což je relativně dost.

krtek66

Já spíš potřebuju auto zvednout do větší výšky...Vím, že za tu cenu to bude mít nějaké mínus, ale s tím se musí počítat. Původně jsem měl v hledáčku tento vercajk-pardubice.cz/...

olin*
Spíš jen dodatek: je tam velká sleva, ptal bych se prodavače, proč tolik. Jasně že řekne blábol, ale ze zvědavosti..

praivo*

AK má zrovna akci, proto ta sleva. Tady je leták: e-autokelly.cz/...

krtek66

praivo: zrovna jsem se chtěl zeptat do kdy ta akce platí. A už vidím, že do 7.5. To je pěkné. ještě si to nechám projít hlavou :)

hodnocení

0x

Ne vše, co je Starline, je obecně šmejd. Ten hever bych s klidným srdcem koupil a myslím, že bych ho klidně nejméně 10 let používal. A když na, pak bych si holt řekl: Inu, Starline. Ale po.rat se může i značkový zvedák ...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

vsichni "vyrobci" berou tenhle zvedak od jednoho cinskeho dodavatele akorat kazdy si ho objednava v jine barve a pak na neho da svoje nalepky, at je to takovy zvedak nebo velky sloupovy porad to stejne, v autokelly budes mit tu vyhodu ze pokud bude treba tak ho vyreklamujes bez problemu na pobocce, pokud koupis nekde na netu tak reklamace byva obcas pekna komedie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]