Nejste přihlášen/a.
Zdravím, já platím vždycky a lístek si nechávám u sebe. Mám choppera 1800, který je i širší než některá auta ( šířka 1840) tak to pokládám za určitou slušnost.
To není slušnost, ale povinnost. nezáleží na tom kolika stopé je vozidlo. Prostě na placeném parkovišti se platí.
ferax- zaleží na tom co je psané v technickém průkazu. Mám psané motocykl a motocykly u nás ve městě nemusejí platit. Já mám trike v techničáku motocykl a přesto platím. Dříve město bylo plné aut a nebylo kde zaparkovat. Nyní jsou velká odstavná parkoviště např. u nádraží a v centru města zavedeno placené stání. Od té doby co to takto zavedly , tak vždycky je nějaké místo volné. Těch 5Kč / hod nikoho nezabije a je to super.
Tak moment,co vím tak na placených se normálně má platit a lístek strčit třeba do kapsi a při kontrole předložit MP.Nám dokonce při výletě do jižních čech motorky obuli .Ale je fakt že jsme stáli na chodníku ale hóóódně širikém
Ano,bude to asi město od městaTřeba v Prostějově se platí pvnovinky.cz/... Ale já projel ČR křížem krážem (i kus evropy) a a nikde jsem neplatil a platit nebudu
a pokutička akorát jednou
magor® Vítej v Českém Krumlově.
Jsou tu pacoši u MP...
Ale stojite hned za značkou zákaz zastavení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.