Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ele. ovládání oken

Od: ondrejstrouhal odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám škoda octavia r.v. 99. Mám všechný okna v ele. a zničeho nic nejde zádný okno stáhnout a pojistku jsem nenašel. Nevíte co stím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Najít pojistku ,teda pkd nejde přes nějakou ŘJ ,prověřit dráty v poryžovém "husím krku" ke každým dveřím a začít dveřmi řidiče.nebo ´dalko dražší varianta.do autorizovAného servisu škoda,tedy pokud to přijmou (něklteré AS nechtějí opravovat auta nad deset let!

hodnocení

0x

Myslím, že ta Oktávka už bude mít ŘJ komfortního vybavení, takže bych doporučil napíchnout na diagnostiku. V kabelech do dveří to nejspíš nebude, to by neodešla všechna 4 okna najednou. Ledaže by ta ŘJ byla přímo spojena s motorkem v LP dveřích, pak by to mohl dělat např. přerušený kabel jejího napájení.

Právě že ty ,co to mají řízené konfortni ŘJ-jsou závislé na LP dveřích!U některých modelů některých značek zda-li všechny?Kdo ví,každopádně od PC se to nevyřeší!Diagnostika popř obyčejný měřák a schéma a ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]