Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazda 6 první generace

Od: forest odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chci se zeptat jestli je blbost nebo ne, kupovat Mazdu 6 první gen. r.v. 2003 benzínový dvoulitr do 50000,- . Strašně se mi zalíbilo jak výkonem tak vzhledově. Na rok 2003 musím Japoncům uznat, že se jim to povedlo(samozřejmě někomu se to líbit nemusí, nikomu to vnucovat nechci je to jen můj názor). Zajímá mě tedy, jestli má někdo zkušenost, nebo ví, že tyto auta je možné do 50000,- kč koupit. Předem děkuji za info ! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

MAZDA 6 byla vyhlášena jako nejspolehlivější vůz na světě - před pár lety.. Jednalo se o tuto první generaci a benzínový motor. Ale ojeté se prostě kupuje podle stavu, ne podle recenzí jiných vozů.

Může to být velmi dobrá koupě. Velký pozor na korozi. Vzal bych si od někoho měřič laku a prošel - jestli to bylo bouráno a je opraveno blbě, bude za dva roky zrezlé-shnilé.

forest
hodnocení

Dobře, díky moc :)

break
hodnocení

0x

Má to skvělý jízdní vlastnosti.Motory, pokud jsou to benzíny, tak je to OK...Je to Duratec, co Mazda vyvíjela společně s Fordem.Celohliník, řetěz, ale potřeba dělat vůle po 160 000km, protože to má pevný zdvihátka...

Jinak je to náchylný na korozi, ta kovomorka je u těhle aut až extrémní, takže bych se zaměřil na tohle...Nebejt tý koroze, tak to auto je parádní.Něco jsem s těmahle autama najezdil a interier povedenej, přehledne..je to pohodlný auto a má to furt takový sportovní ambice.Když bude pěknej kousek v benzínu v perfektním stavu, určitě bych se toho nebál..

forest
hodnocení

Super, díky za odpověď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]