Dobrý den, mám Golfa IV 1.9 TDI 66kw. Před pár dny mi přestalo jít auto do otáček při rychlosti 4,5 i když mám plný knedlík auto zrychluje jen zřídka... 1,2,3 jde normálně a turbo tlačí i do sedačky. Plynem to asi nebude,na neutrál jde v pohodě na 5000 otáček. Koukal sem na turbo a trochu prosakuje olej,stejně tak na EGRU ale ten je zaslepený... Myslíte že problém bude tedy v turbu a po koupě nového se tohle vyřeší? Ještě mi bylo řečeno že by to mohl být zanesený katalyzátor je to možné? Nechal Sem auto i na píchnout na počítač a nehlásí žádnou chybu... Nebo mě napadlo že je špatně nastavené turbo? Předem děkuji za odpovědi.
A není to tročšku apríl? na 1,2 a 3°to táhne a na 4 a 5°ne? Malé otáčky a nechce to jet? Mně táhne stejně na všechny stupně. Na 4 ale při cca55km rychlosti taky déle sbírá nežkdyž roztáhnu 3 do cca65- 70.
Pokud by turbo "tlačilo špoatně tak na zařazený stupeň na to nebude mít vliv a bude to stejné jak na 2°tak na 4°!
Pokud padne do nouze a ty vypneš a zapneš motor a zas to jede tak je zanešená regulace turba Turbo musí ven rozebrat regulaci tu vyčistit a podložit 0.1mm podložkama a už o problému neuslyšíš
Muze byt vadna vaha vzduchu. Ta ti ale chybu nevyhodi. Jen ukazuje nizke hodnoty a tim padem se vstrikuje mene nafty nez by melo a auto je lenive. Chce to ale si pohrat s diagnostikou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.