Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupni smlouva prodej auta

Od: pepagabor odpovědí: 1 změna:
Ahoj,muze mi tu prosim nekdo hodit odkaz na nejakou kupni smlouvu na auto,budu ho prodavat ale nevim jak to chodi,co vse musim udelat aby mel kamarad plnou moc a ja nemusel nic zarizovat?Muze mi prosim nekdo napsat presny postup..dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Plná moc

Já, níže podepsaný ...

se sídlem (bytem) ...

IČ/ rodné číslo: ...

(dále jako zmocnitel)

zmocňuji

Jméno a příjmení:...

bytem ...

rodné číslo:...

(dále jako zmocněnec)

aby mne v plném rozsahu zastupoval a vykonával veškeré úkony spojené s odhlášením, přihlášením, včetně podpisu, podání všech nezbytných dokumentů a ostatních záležitostí na příslušném MěU Odboru dopravy týkajících se motorového vozidla:

typ ... model...

rok výroby ... barva ...

číslo karosérie – VIN: ...

číslo TP ... SPZ ...

tato plná moc není ve výše uvedeném rozsahu ničím omezena. Zplnomocnění v plném rozsahu zmocněnec přijímá.

V ............................................. dne ..............................

... ...

podpis zmocněnce podpis zmocnitele

Je to někde z nettu ale už nevim stránky. Smlouvu běžnou, taky najdete na nettu, omlouvám se, je to víc než rok co jsme toto řešili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]