Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna rozvodového řemene a divný zvuk

Od: ogarka odpovědí: 4 změna:
Zdravím všechny, co rozumí autu, já ne. Měnila jsem rozvodový řemen, když auto nastartuji, vše ok, jedu do 100 km/h vše ok. Problém nastává při 110 km/ h kdy se přidává zvuk k zvuku motoru, že mám pocit, že mi přistává letadlo nad mou hlavou. Je to dunivý zvuk, rozléhá se...při snížení rychlosti je zase pryč, při vyšší rychlosti nad 130 se ztrácí, ale úplně již tak slyšet nejde. Co to je?
V opravně mi řekli, že to neslyší! První den jízdy po výměně jsem zaparkovala, vypla motor a šlo slyšet, jak by něco pod kapotou spadlo, jako když pustím klíč a ten se propadal až na spodek auta, Stalo se to jen jednou, jestli to má souvislost. Díky za radu co teď a hlavně co to může být, poněvadž jsem platila 800 eur ve Francii za tu super výměnu a platit to znovu bude fakt provar. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Někde budou uvolněný nějaký plechy nebo kryty... S rozvoďákem to nemá nic společnýho, jen někde něco někdo při té výměně asi nedotáhl jak měl...

matesj
hodnocení

0x
Nebo vám upadlo,třeba úplně něco jiného.Chtějte po technikovi v kterémkoliv servisu zkušební jízdu(tam mu přesně řeknete co slyšíte a odkud),případně kontrola podvozku na zvedáku...může být jen odpadlé závaží na kole...,ale to by vibroval volant...

break
hodnocení

0x

aspoň by bylo fajn napsat, co je to za auto...nicméně pokud je na to nějakej papír, řešil bych to se servisem anebo zajet jinam.

ale napadlo mě třeba, že je špatně namontovanej spodní dekl, pokud ho má.Všechno je možný, rozhodně bych to nenechával být.Kamarád takhle reklamoval rozvody, protože lempl mechanik nechal šroubek pod rozvoďákem a ten ho pěkně napáral.Byl to reklamovat za minutu dvanáct...

ogarka
hodnocení

Děkuji za odpovědi,auto WV polo 1.6 TDI / 2010.
V pondělí jdu na průzkum k jednomu více angažovanýmu,aby mi řekl co tomu je. Pak jedu znovu do té opravny, kde řekli, že to neslyší a auto je ok. Když uslyší, že jsem to byla kontrolovat jinde a odpověď znám, musí to opravit, jinak nehnou ani prstem, holt Francie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]