Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezávislé topení na 12V do auta

Od: risa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Chtěl bych si koupit do auta nezávislé topení na 12V. Na internetových stránkách nabízejí ruzné topení odběr 150W a jiné. Jsou dobré topení s ventilátorem. Poradte mi děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tydle topení s ventilátorem sou ůplně na nic jen zbytečně vyhodíš peníze*zed*

dericcaster*
hodnocení

0x

Vloni napodzim jsem koupil toto topení. Musím říci, že jsem čekal trochu více. Efekt je velmi slabý a při omrzlých oknech pomůže jen málo. Navíc má celkem slušnoý příkon, což se může v zimě vymstít, pokud moc nejezdíte.

martinhajek*
Fascinuje mě, že se najde někdo kdo je schopen tuto kravinu koupit. Vždyť i vyhřívání zadního okna má větší příkon.

mowla*
hodnocení

0x

Opravdu myslíš 150W?

No - otázkou je, naco takové topení chceš - pokud si chceš hrát, je toto pravé... Pokud se chceš dohřát - při myšlence, jak blbě jsi vyhodil peníze - neváhej, tohle je dobrý kandidát...

Pokud se ale chceš zahřát, aniž běží motor (nebo si předehřát auto/motor před nastartováním), pouvažuj nad nezávislým topením, např. Webasto je dobrá značka...

Pro info - pokud bys měl 150 W rychlovarnou konvici, trvalo by ti ohřátí 1l (slovy - jednoho litru) vody z 0°C na 100°C něco přes třičtvrtě hodiny - a to nepočítám ztráty tepla do okolí... Z toho by ti mohlo být jasné, že tohle topení je prostě - na nic...

*zed**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]