Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis na Felicii

Od: pavloms* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím pěkně jsem z prahy, mam feliciji z roku 2000, je potřeba udelat brzdy, netěsnost motoru, prostě připravit auto na STK. Nezná někdo dobrý a přitom cenově úměrný servis nebo někoho kdo by se mě na to podíval? Dal jsem to jednou do servisu, obyčejného a výměna destiček + olej mě stála 3.500. Děkuji vám moc za rady či kontakty.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Destičky cca 400kč olej at nežeru 500kč slušnej výdělek tos moh dat do autorizáku *smich*
Konkrétní servis ti neporadim neb je to ode mne zruky ale tak si jich pár najdi na netu objet je a porovnej ceny *palec*
rqzet

Byl v tom i olej a asi to nebyl mogul za 150 litr, filtr, ono to naskákalo.

To by ten olej musel bejt pozlacenej vim o servisu co má sudovou 10w40 od Valvoline v nákupu za 40kč litr a nechtěj vědět za kolik jí prodává
Za 100 litr seženeš na netu běžně třeba olej značky texaco havoline
Takže ano práce je drahá ale marže z dílú tvoří mechanikúm nezanedbatelnou část výdělku
A přesné pro to sem se v těch autech začal před mnoha lety hrabat sám ☺

tqre
hodnocení

1x

Bohužel, díly jsou levné ale práce ne. Jak to tak sleduju, ta každý mechanik má asi nastavenou "minimální platbu", pod kterou se mu nechce jít a je to tak asi správné, nezbývá, než si maximum věcí dělat sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]