Nejste přihlášen/a.
Ahoj,, Mám potíže se spojkou- bylo to takto:
1) výměna pneumatiky na zadní straně nalevo za spolujezdcem (píchl jsem)
2) zalomené šrouby kvůli špatné montáži kola
3) výměna celého náboje
4) odpojení zadní brzdy
5) připojení zadní brzdy (po 2 týdnech stání na heveru)
6) odvzdušnění brzd
7) dolití brzdové kapaliny, protože tam žádná nezbyla
8) spojka řadí ztuha (zařadím téměř všechny rychlosti velice ztěžka, zpátečka nejde zařadit vůbec) - spojkový pedál jde strašně lehko sešlápnout
9) nemohu najít ventil pro ovzdušnění spojky u Fiat Bravo II (198) 1.9 Multijet 2008, baterka sundána, pod ní jsem nic nenašel, stejně tak zespodu, když jsem dal auto na hever...
Napadá ještě něco někoho prosím?
Moc díky.
Jo, napadá mě. Proč zakládáš zbytečně nové vlákno a nepokračuješ v původním?
Vypínací mechanizmus spojky (hydraulický váleček se musí nacházet v blízkosti dělicí roviny motoru a převodovky a musí na něm být odvzdušňovací šroub. Takže dosud jsi špatně hledal.
Na držáku baterie je přišroubována reléová skříňka. Hydraulický váleček spojky se nachází pod touto skříňkou, nahoře má odvzdušňovací šroub.
Sis to nejspíš doj...l pokusama o řazení se zavzdušnenou spojkou... Synchron to bez spojky nepustí a silou ohneš něco v ovládání... Zkontroluj táhla řazení, pokud budou OK tak asi nejlíp novou převodovku (rozborka + oprava je nejspíš ekonomicky nesmysl...)
Vzhledem k dotazu : dej to do servisu než to domršíš úplně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.