Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšíření ŘP

Od: martinneje odpovědí: 3 změna:

Ahoj.

Chtlěl bych Vás poprosti o radu, protože to nemohu nikde jednoznačně najít. Mám ŘP skupinu T dneska jsem udělal skupinu B, chci se zeptat jestli mohu dneska s tím na úřad nebo ne? Mám mít sebou pasovou fotku? A jestli budu moci jezdit už i s B nebo musím počkat až na ten řidíčák, který mi oni vydají?.

Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Přeji Všem příjemný slunný den. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

3x

Doklad o provedené zkoušce se předává automaticky zkušebním komisařem, v rámci několika málo dní po úspěšně provedené zkoušce.

Takže, na úřad s fotografií (ne na ŘO se foto na místě nedělá) a s platným řidičským průkazem. (ovšem ne určitě v den provedené zkoušky) Jezdit můžeš až po převzetí vyhotoveného nového řidičksého průkazu.

hodnocení

2x

Na úřad s tím můžeš, ale s dokladem o úspěšně vykonané zkoušce na ŘO sk. B. Pasovou fotku si pro jistotu vezmi s sebou, nevím, jestli už funguje způsob jako u OP, tedy že i tě vyfotí rovnou na evidenci řidičů.

Jezdit s vozidlem sk. B můžeš až poté, co dostaneš nový ŘP (mají na to až 30 dnů), jinak riskuješ, že si to ježdění trochu oddálíš.

doplněno 11.04.18 12:06:

@majsterjoe: Máš pravdu, našel jsem si to a platí to až od poloviny roku 2018, konkrétní datum jsem zatím nenašel.

martinneje
hodnocení

Mockrát Vám děkuji, za vyčerpávající odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]