Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Defend Lock

Od: domcina odpovědí: 2 změna:
Ahoj mám otázku.
Mám v autě defender lock a problém je v tom, že mi tam nijak nejde zasunout ten klíč, vůbec tam nejde. Ani násilím. Není tam zamklá zpátečka, jde tam dat jenom neutrál a jednička. Poradíte mi prosím co mám dělat? Do zítřka bych to potřebovala opravit. :) děkuji všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klíč tam musí jít zasunout bez násilí. Pokud nejde, je vada v samotném mechanizmu zámku. To by nemělo bohužel mít nic společného s tím, že není zamčená zpátečka a jde tam jen neutrál a jednička. To by znamenalo že Defend Lock je zamčený mimo zamčenou zpátečku a blokuje částečně řadicí mechanizmus.

Bez odemčení zámku (bez násilí!) se neodemkne Defend Lock a tudíš bude závada přetrvávat. Takže pokud se ti napodaří samotný zámek odemknout, přenech opravu odborníkovi, který si s tím i za cenu nějakého "násilí" a vyřazení Defend Locku z činnosti určitě poradí.

xenofob
hodnocení

0x

prostříknoput sprejem brunox turbo sprej nebo klidně wédéčkem, jinak je k tomu zámku kartička a dá se reklamovat...jiná rychlost než zpátečka se nedá zamknout, ale nevylučuji že to jde v případě neodborné montáže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]