Nejste přihlášen/a.
Co byste brali?
Teď se rozhoduju, vychází mi to tak půl na půl... díky!
Sice nejsem příznivcem francozkých aut a proto jsem asi manželce doupil Peugeota tak v tvém případě bych šel do Renaultu i když nepíšeš o jakem modelu a motoru uvažuješ, Je těžké v tomto radit co člověk to jiný názor. Stejně to rozhodování zbyde na tebe. Jenom je fajn ,že nemusíš uvažovat v dimezích Škoda ,Wartburk ,Dacia ...
Co se týče motoru, nemám žádné velké preference, rozpočet je napnutý takže klidně něco základního, king of the road nebudu
Ani v jednom jsem ještě neseděl, právě proto chci vybrat jedno a to si jít někam hloubkově prohlídnout. Papírově vychází tyhle auta hodně podobně, preference mám bezpečnost (tam KIA lehce kulhá, ESP má až u verze, na kterou nemám), spotřeba (plus minus stejně), celková cena (taky plus mínus stejně). Záruka 7 let vypadá dobře u KIA, na druhou stranu Renault zní a vypadá líp (chápu, jsou to neracionální argumenty).
Zkušenosti se servisem KIA nebo Renault by mi bodly. Kamarád má v rodině samý Renault a jsou všichni maximálně spokojeni, Kia je nová tak nemám reference...
Halvně bych se díval na dostupnost servisu a cenu náhradních dílů a výbyva což vše hovoří pro Renault . Stou zárukou to je lákavé ,ale víte jak to dnes s těma zárukama chodí "když ptáčka lapají ..." Sice nevím kde bydlíte ,ale zjistěte si jak daleko máte který servis, aby jste nelítal na garančku přes půl republiky. U Renaultu to asi nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.