Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio - spinacka

Od: pf odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Potreboval bych pomoct. Mam Opel Astra H GTC r.v.08. Tovarni radio bylo CD 30.
Koupil jssm si nove 1 din radio Pioneer MVH-S100UBG. Kdyz vytahnu klicek, radio stale hraje. Prosim o radu, jak zapojit,aby se radilo vypnulo pri vypnutem klicku?
Pri nastartovani se radio normalne rozjede, pri vypnuti se uz nevypne.
Dekuji Vam za kazdou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zapojil si ho dle přiloženého návodu k danému typu autorádia nebo si ho jen nacvakal na stávající konektory?
Pokud jen nacvakl je možný že mezi sebou budeš muset prohodit plus 12V a plus 12V po klíčku

pf
hodnocení

Zapojoval mi to jeden chlap v Ostrave. Napojil mi to rovnou na zluty. Rikal, ze ale takhle budu muset vypinat radio rucne. Rikal sem si ok. Ale ted toho lituju, je to voprus.
Taky mluvil cosik o tom, ze se to musi jinak napojit na spinacku, ale absolutne netusim jak.
Resim to, jelikoz jsem dnes rano nenastartoval z duvodu vybite baterky.

pf
hodnocení

Zasilam jeste uploadnute fotky
image.ibb.co/...
image.ibb.co/...

hodnocení

0x

no je to zapojený oboje do sebe a počítám na stálé napětí a to je špatně

najdi si schéma zapojení a zapoj to znova stačí ti žárovková zkoušečka

já to vidim žlutý stálé napětí

červený napětí po klíčku

cdn.billiger.com/...

doplněno 08.04.18 22:55:

pokud neumíš měřit či zacházet se žárovkovou zkoušečkou najdi někoho kdo ti to zapoji

v tom konektoru co de z auta si najdeš pomoci voltmetru či zkoušečky drát na kterém se po otočení klíčku do první pozice či kontrolek oběví plus 12V a na ten napojíš ten červenej drát z rádia

pf
hodnocení

A ten cerveny jak mam napojit na klicek? Uz jsem z toho hotovy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]