Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s převodovkou

Od: davidvytiska odpovědí: 4 změna:
Ahoj.. dnes ráno jsem si zamknul převodovku v neutralu (construct) ale pak se mi nějak (ani ne moc velkou silou) podařilo přeřadit na jedničku a paka se nějak jakože vykloubila.. lze s ní pohybovat pouze dopředu a dozadu úplně volně jakoby na ničem nedržela. Nevíte co se stalo? Případně co s tím? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepíšeš, o jaké auto se jedná, ale nejspíše se ti rozlomil/vypadl převod mezi řadicí pákou a táhly řazení. A co s tím? Rozebrat a opravit, pokud to nedáš, tak servis.

doplněno 08.04.18 09:32:

Přikládám obrázek manuálního řazení Volvo S80. Závada je nejspíš v převodu z řadicí páky na táhla uvnitř v tom plastovém kusu, tedy pokud je tam skutečně použitý systém z obrázku.

Problém s převodovkou

hodnocení

0x

Davide Vytisko o jaké auto jde? Asi nám rádcům nefungují ,stejně jako tvé převodovce, křišťálové koule!

Jinak je řešeno řazení u PSA a tam je mimo automatu dvojí systém,a jinak třeba u VW atd!

Tak zrovna u Volva neporadím jen toto-setkal jsem se se 3 způsoby ,dva má PSA -viz obr Satama a viz níže obrázek se 3 táhly,a u dalšího způsobu (ne PSA) šlo jedno táhlo od řadičky do převodovky)

Problém s převodovkou #2

davidvytiska
hodnocení

Je to volvo s80 T5 2011 manual

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]