Nejste přihlášen/a.
Při montáži LPG mi pracovník servisu spojil hadice od topení tak, že jednu hadici nacpal do druhé a zajistil sponou. Je nějaká jiná varianta jak spojit dvě hadice, když jedna má o trošku větší průměr?
Ten pracovník byl prase. Existují na to spojky, které mají na každé straně jiný průměr. Můj kamarád montuje LPG a ty spojky běžně používá, má je každý solidní plynař. Takže změňte plynaře, určitě vám to ten nový předělá tak, jak to má být.
@mathew: Perfektní rada. Spojovat tímto způsobem 2 pružné hadice, ve kterých je nějaký tlak, může jen člověk naprosto neznalý.
@hlavik: Ano, to je ono. Jen je třeba ověřit průměry, myslím, že se dělá několik druhů.
Přesně tak. V té menší hadici by musela být trubka, jinak to pruží = páska je jen na okrasu a kdykoliv to může vyletět...
Něco takového?
Plynaře už jsem vyměnil, bohužel mi předtím dělal těsnění pod hlavou a radiátor. Takže mám momentálně z auta napůl vrak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.