Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrzání volantu od řízení

Od: dominik® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
trápí mě nepříjemné vrzání, které si můžete poslechnout na videu. Dneska jsem prošel celou přední nápravu při zdviženém autě (čepy, stabilizátor, ramena, uložení tlumiče, pružiny..)
Všechno je tuhé, žádné vůle.
Ještě mě napadá jestli to nemůže dělat hřeben řízení? Protože se to ozývá spíše od volantu než od čepů nápravy. Lze to případně nějak namazat jestli se k tomu dá dostat a nebo ihned vyměnit?
Servo je v pořádku a kapalina také.
Díky.
Video:

youtu.be/...
doplněno 05.04.18 19:32: Jedná se o Audi A3 1.9TDI 74KW PD.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě se zdá že to jde někde nahoře pod volantem.Zkusil bych stříknout olej pod volant na tyč řízení*nevi*

hodnocení

0x

Pozrite si,či nieje niektorý čap riadenia zadretý.

jirikoo
hodnocení

0x

podarilo se vam to vyresit? co to bylo?

jamesson
hodnocení

0x

mi to taky vrzalo myslel jsem že někde u tyče řízení a nakonec jsem zjistil že vržou čepy řízení na horních ramenech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]