Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HELP Hyundai Sonata 2,0 1997

Od: patrik* odpovědí: 5 změna:
Zdravím lidičky mám takový problém od dnešního odpoledne mi zničeho nic začalo při spomalování auta chcípat motor :( Když jedu na rychlestech 3 ,4 ,5 potor jede ale jak začnu házet rychlos 2 ,1 tak motor chípne někdy se stane že motor jede i bez chcípnutí . Nevíte čím by to mohlo být Prosím o rady :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwq
hodnocení

0x

Taky zdravim, obávám se, že by to mohlo být stářím a celkovou únavou, vadu vyhodíš dveřmi a vrátí se oknem.

hodnocení

0x

Stářím a celkovou únavou to opravdu nebude. Je třeba použít diagnostiku a zjistit závadu.

petan86*
hodnocení

0x

Muže to být x věci, je auto pravidelně servisované? Na volnoběh nechcípá? Jak je na tom vzduchový filtr, svíčky, zapalovací kabely? Težko radit od pc... zadejte dotaz spíš na nějaké hyundai forum, nebo tam zkuste pohledat jestli neměl někdo podobnou závadu. Popř. zajedte na diagnostiku nebo do servisu

Nevím v jakém je auto stavu, jestli to není jediná porucha zvážil bych jestli se takhle staré auto, zvlašt Hyudai oplatí opravovat.

patrik*
hodnocení

při volnoběhu taktže se vypne motor ale to jen občas . Rokem to určitě není ato je servisovaný a udržovaný . když jsem předjížděl auto na dvoupruhové silnici a po chvilce se vypnul motor a cca 1 hodinu jsem nemohl nastartovat

break
hodnocení

0x

klasický martirium...diagnostika, zapalování, palivo, filtry, komprese atd. atd...přes net se tohle vážně nedá řešit, protože tam je spousta věcí, co to ovlivňuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]