Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obsah 50 -auto

Od: martin* odpovědí: 8 změna:

Jaky auta maji obsah 50 poradite nekdo? Dekuji za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tyto karikatury auta mají objem válců-válce? kolem 450ccm .ale rychlost je omezena na max 45km/hod.

osobně bych toto zakázal,bezpečnost je sice oproti třeba Babetě (stejná kategorie ŘP) krapet vyšší ,ale nebezpečnost je daleko vyšší-Babeta lze úpředejet téměř kdekoliv ale toto NE a je to šílená brzdy provozu!

xenofob

jde o vozidla, která jsou schválena v kategorii motocykl...kapotovaná čtyřkolka

jde především o emisní normy, nová motorka musí plnit pouze EURO4, auto EURO 6

hodnocení

0x

50 čeho? 50l v nádrži? 50l v kufru?

doplněno 03.04.18 12:02: nonek: Z Vašeho odkazu mne velmi pobavila věta(y) "Zkušený řidič mimo obec prakticky nepotřebuje brzdy. I velmi prudké zatáčky lze projíždět maximální rychlostí." :) No bodejť by ne, když to skoro nejede..Kdo tohle pustil na silnici, toho bych nechal zavřít až zčerná. Jeden čas jsem toto "auto" potkával dost často..na plné čáře..a to je potom o nervy.

hodnocení

0x

Třeba tato MopedAuta; pro "i patnáctileté"...i v cenách střední třídy...několik informací i zde...případně nabídka ND pro tato vozidla...

martincakl

taky se mi líbila tato věta...a i další "Až luxusně působí volant, přístrojové ukazatele a také ovladače klimatizace. Sedačky ve voze, který byl v nejvyšší specifikaci výbavy, měly dokonce částečně kožené čalounění." - takže je i s klimatizací ...ta je opravdu nezbytná, ta doba v horkém létě, než někam dojedu...a další podobné...

martin*
hodnocení

to je presne co jsem mel namysli a je jeste nejaky starsi typ levneji chtel jsem pro dceru

Dívejte po bazarech, je jich tam hodně...

sollik*
hodnocení

0x

Jestli je tím míněn obsah motoru tak žádný. 50 ccm mají mopedy a skůtry.

I ty rádoby vozítka z odkazu od "noneka" jsou masakr. 4 kW na 400 kg autíčko? To je s prominutím o držku už právě proto, že to nemůže jet ...jak už tu někdo psal - kdo tohle schválil pro provoz na silnici by zasloužil pár facek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]