Ahoj, řeším na své Octavii II 2008 korozi viz foto. Koroze je hlavně na pravych dveřích u spolujezdce. Auto mám rok a půl a minule leto vylezla koroze. Auto je kupovane v AAA. Nechal jsem se zlákat a už bych víckrát neudělal, ale tohle tu řešit nechci. Byla to moje volba a moje chyba. Auto bylo bourane. Je to napsaný i ve smlouvě, ale prostě jsem si toho nevšimnul (kupoval jsem svoje prvni auto) a za blbosti se platí. A teď k dotazu..minule leto se na dverich objevila koroze, tak jsem se na to ptal u autolakyrniku a bylo mi doporučeno nechat to střiknout takovou gumou, která se dava na prahy proti štěrku apod. A po zimě to takhle vylezlo. Myslíte, že to pujde nejak opravit, aby to vydrželo? Nebo byste koupili nove dveře. Budu rad za kazdy nazor, zkusenost. Diky
Nech to zreznout na snesitelnou míru, pak kup nové dveře (nebo možná raději starší z bouračky, ale zdravé) a vyměň je. Veškerá snaha o opravu je jen prodlužování agónie a vyhazování peněz.
Raptor něco tvrdí, ale už nemá zpětnou vazbu a neví, že za pár let (doslova - 2 roky) ta koroze vyleze znova. Pro ně je to jen příležitost k výdělku.
kasyk
Přesně tak.
Zastavit korozi na tenkém plechu je natolik náročné a drahé, že to má smysl pouze u veteránů, kde nelze koupit jiné.
Nejlevnější a nejlepší řešení je koupit jiné dveře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.