Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia II koroze dveří

Od: lukas12345 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, řeším na své Octavii II 2008 korozi viz foto. Koroze je hlavně na pravych dveřích u spolujezdce. Auto mám rok a půl a minule leto vylezla koroze. Auto je kupovane v AAA. Nechal jsem se zlákat a už bych víckrát neudělal, ale tohle tu řešit nechci. Byla to moje volba a moje chyba. Auto bylo bourane. Je to napsaný i ve smlouvě, ale prostě jsem si toho nevšimnul (kupoval jsem svoje prvni auto) a za blbosti se platí.
A teď k dotazu..minule leto se na dverich objevila koroze, tak jsem se na to ptal u autolakyrniku a bylo mi doporučeno nechat to střiknout takovou gumou, která se dava na prahy proti štěrku apod. A po zimě to takhle vylezlo. Myslíte, že to pujde nejak opravit, aby to vydrželo? Nebo byste koupili nove dveře.
Budu rad za kazdy nazor, zkusenost. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nech to zreznout na snesitelnou míru, pak kup nové dveře (nebo možná raději starší z bouračky, ale zdravé) a vyměň je. Veškerá snaha o opravu je jen prodlužování agónie a vyhazování peněz.

Raptor něco tvrdí, ale už nemá zpětnou vazbu a neví, že za pár let (doslova - 2 roky) ta koroze vyleze znova. Pro ně je to jen příležitost k výdělku.

kasyk

Přesně tak.

Zastavit korozi na tenkém plechu je natolik náročné a drahé, že to má smysl pouze u veteránů, kde nelze koupit jiné.

Nejlevnější a nejlepší řešení je koupit jiné dveře.

hodnocení

1x
Ne opravit to nejde. Buď to znova strikni a ještě to nějakou dobu vydrzi nebo sežeň druhé dveře z vrakace.

lukas12345
02.04.18 18:00
hodnocení

Octavia II koroze dveří

jurajjuraj*
hodnocení

0x

prestrikani gumou akorat zakrylo rez, nic vic, pod tim to dal pracovalo a vylezlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]