Nejste přihlášen/a.
Já bych na svém toto neřešil-koupi jemný šmirgl,přelízl to sním a za pětibábu nechal míchnout sprej a tím to stříkl aby odřenina nebyl moc vidět,ale moje nejmladší auto letos bude plnoleté se 400 000km na tach a kdoví jestli ne s více! Ale mít nové či zánovní(do cca3let stáří)?!Nwn asi jo ale -není viník a není-li havarijko tak nic nevyřešíte a necháte-li to opravit profesionálně tak klidně za to dáte možná i desítku.díl se stříká cca za 3-5 tisíc,jak kde a jaká barva.
Vyrovnání,přebroušení,vrstvy laku,práce-tipnul bych si to na 2-3 tisíce. To není žádné hrozné poškození,šikovný klempíř a lakýrník to má že nikdy nepoznáš že tam něco bylo.
Jak dlouho to může trvat? Vyrovnání je zachvilku,zbytek je horší,lakýrník musí čekat až jednotlivé vrstvy proschnou než může nanést další. Jeden den tmel,další den plnič a pak po dvou vrstvách laku. Já bych radši počítal s týdnem,protože určitě nikdo nebude řešit jen tvoje auto,při tom musí dělat i jiný
Beru to tak že jsem spolupracoval s autokarosářem,který dělá vše naprosto poctivě-kterých dnes už moc není. Další vrstvu vždy nanášel až další den,během toho dělal jinou práci. A taky to podle toho vypadalo,jeho opravy byly na vždy-auto zhnilo okolo,ale v místě opravy ne
No tak z té fotky toho moc nejde poznat, ale můžu rovnou říct, že pokud nenajdete klempíře hračičku, ten blatník se bude vyměňovat celý. Přes pojišťovnu bez ohledu na neuvedený přesný typ vozu je odhad 10-20tis kč. Záleží na pojišťovně, záleží na servisu a taky na chuti někoho z takové maličkosti vybouchat co nejvíc peněz pro sebe.
Ano, s kamarádem v garáži při jednom dnu práce za 3000,- . Ale to je mizivé procento lidí, co to takto dokáže... Kamarádi už "zdarma" nedělají.
No ono to tak trochu do dotazu patří - paní chce opravu v servisu, oprava bude oficiální a ne "samodomo". Tady musíte počítat s vyšší částkou. U plnění z pojišťovny pak tuto běžnou částku vynásobíte dvěmi.
Z osobní zkušenosti posledních 10ti let - velmi často jsem pomáhal a při potřebě pomoci se na mne většina lidí vykašlala. Databázi "obdarovaných" si nevedu. Stejně by mi byla k ničemu.
Z časů likvidátora pojišťovny si pamatuju maličkosti- např. deformace v lemech dveří nebo blatníků se u autorizovaných servisů neopravují, vymění se kompletní část. Opravit se dá, ale přes pojišťovnu bych se nebál tvrdit, že vymění i dveře...
vytáhnout vytahovákem, páč zevnitř toho lemu se člověk nedostane, trošku pošlechtit kladivkem, nakytovat a dochystat s plničem se v poho dá za den.druhej den vybrousit, stříknout do přestřiku.Padnou tam max 2dcl barvy.Todle by šlo nejspíš bez laku.Tak práce cca 3000 plus tak 1000 za materiál, aby to nějak vypadalo...a ještě zbyde dost barvy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.