Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny v motoškolách

Od: 92010 odpovědí: 5 změna:

dobrý den, může mi někdo tu vysvětlit proč v Praze stojí řidičák na moto 10 000+ a za Prahou pod 10 000?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co je na tom divnýho? Ceny byly jednotné za socíku, dnes vládne ruka trhu. Možná jste si všiml, že třeba i benzín stojí poněkud více u D1, než v Liptákově.

lee*
hodnocení

2x
A můžete mi vysvětlit, proč jsem svého času brala 25.000 a kolegyně v Praze na tom samém postu s tou samou pracovní náplní a paradoxně s menším finančním výsledkem pobočky brala 31.000?
Ježiš, proč byt v Plzni stojí 1,8mil v Praze 3,6mil a v Sokolově 600tis? A třeba v takové Nové vsi 70tis.?

Taky jsou velice levné byty třeba v Ústí v okolí Matiční a pod, že ... Prostě je to vždy o tom, za kolik je dotyčný produkt, nebo předmět prodejný, kolik za něj jsou lidé ochotní zaplatit. Prosté ...

hodnocení

1x

V Praze jsou vyšší ceny neboť jsou tam vyšší platy nebo třeba vyšší nájmy tudíž autoškola v Praze bude mít vyšší nájem nebo instruktor bude mít vyšší plat tudíž školné musí být dražší

hodnocení

0x
Sakra má se vlastně ten pražský stát líp než ostatní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]