Nejste přihlášen/a.
Dobry den.dostala se mne do zapalovace mince a udelalo skrat.ted mne nefunguje ani navigace ani nabijecka.skontroloval jsm pojistky.vypadaji ze vsechny jsou v poradku.nevite nahodou kde muze byt jeste chyba.dekuji
Tohle je celkem složité, díval jste se i do pojistkového boxu na baterce?Jinak může být i přepálený drát k zásuvce.
Dival jsem se jen do toho pojistkoveho boxu co je hned vedle baterky.a o jinych pojistkach nevim.ale taky nevim jak lze se dostat do toho zapalovace aby se mohl podivat na te draty.dekuji
Je to auto roku 1997.prave ze manual nemam.a nevim kde jsou te pojistky v interieru se nahazeji
Máte tam centrální pojistkovou skříňku v levo, a pomocnou na pravé straně. Momentálně nevím která je pro vás ta pravá, ale koukněte se zde. Ford KLUB - Konfe/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.