Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teče mi kapalina z přední části auta

Od: terezajelinkova odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, vlastním auto značky Fiat Bravo, 1.9 jtd, 2007 rok výroby. Z přední části auta uprostřed mezi koly mi kape tekutiny. Nafta to není, když jsem di ji dala na prst byla průhledná ale s lehkým nádechem do žluté barvy. Můžete mi říct o co se jedna? Je to na servis nebo se jedna o klimatizací? Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nestráca sa vám chladiaca kvapalina alebo brzdová?

marmar*
hodnocení

0x
Brzdová by se projevila rychle. Spíš bych vsadil na servo a spojku. Nehučí auto při zatočení volantem na místě?

hodnocení

0x
Já bych to typ na kondenzát z klimatizace
Přesto bych dal kapalinu na prst a na špičku jazyka
Nemrznoucí kapalina je sladká navíc by ubývala z nádobky chladící kapaliny
Brzdová kapalina je žlutá ma takovou divně nahořklou chut a pokud se silou šlape na brzdový pedál šel by až na podlahu navíc ubejvá brzdová kapalina v nádobce a při poklesu pod určitou mez se rozsvítí kontrolka na přístrojové desce

terezajelinkova
hodnocení

Zdravím všechny, už vím co to je. Borec mi měnil spojku celou před 14 dny udělal to špatně a vytekl olej všude. Takže za svoje náklady udělá výměnu cele spojky znovu. Připadám si jako v jirikove vydeni. Děkuji všem za dotazy a poznatky
break

evidentně se k tomu postavil jako chlap, když to bere na svoje triko.Máte štěstí, jinde se Vám můžou vysmát a nenaděláte nic...každej děláme chyby, ale důležitý je to, jak se k nim umíme postavit...

vernon
My si teď taky všichni připadáme jako v Jiříkově vYdění...
break

vernon:vydění je správně.Je to od slova dít/dělat resp. vydělat se...takže jak v jiříkově vydělání...:D

Terezo kde všude vytekl olej?Trošku to nechápu několik spojek jsem již udělal ale aby po opravě vytekl všude olej? Nevím ale asi z Vás dělá blba-leda-že by při motáži zpět nedal na poloosu gufero nebo jej při motáží hooodně poškodil a to by teklo ihned jak by do převodovky doplnil olej.

break

diesel:má cenu to řešit?Paní netuší, servis se k tomu nějak má, byť jí možná věšijou bulíky na nos.Teoreticky to může být olej nebo brzdovka, kdo ví.Osobně taky netuším, co mohli podělat.Může být nadrbaný gufero na poloosu při montáži.Ještě mě napadlo, neznám tyhle motory, ale jaký je tam ložisko?Nekterý ložiska se mění spolu s guferem na hřídeli.Stejně tak třeba poškozený těsnění na přívodu k ložisku-pokud má kapalinový anebo poškozenej spojkovej váleček...možností je spousta

Tak jako tak servis něco podělal, evidentně to řešijou a paní je v jiříkově vidění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]