Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kontrolku

Od: schoda odpovědí: 16 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat na co je ve felicii tato kontrolka (viz obr) svítí jen když jsou zapnuté "havarovačky "

děkuji za odpovědi.

Co je to za kontrolku

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

3x

tak to je na zamyšlenou...řidičák má tazatel?

schoda
hodnocení

Jo, jen mě to překvapilo měl jsem X felicii ale u žádné tento znak nešel takže tedy byla ta žárovka prasklá u všech ...

repkin*

Asi ne ... a pokud ano, někde se stala chyba ... *smich*

break

feldy byly montovaný podle toho, co bylo zrovna ve fabrice skladem.Takže asi středeční kus...

Něco na tom je. Popiš přesné umístění té kontrolky, mně se nepovedlo ji najít *sok*

schoda
hodnocení

Je pravda že jsem ,měl vždy 1,3MPI 40 a 50kW z česka teď jsem si dovezl ze SRN v plný palbě. ( klima,4x airbar - i když ve felicii celkem k ničemu :D, abs, alarma, dalkač, vyhřívaná a elektricky stavitelná zrcátka a elektricky stahovaná okna )

sho
hodnocení

Viz obrázek

Co je to za kontrolku #2
break

co trh, to kolikrát originál...je dost možný, že německý Feldy to mejvaly...slušná výbava, chybí už jen kůže a automat:D

schoda
hodnocení

Ty kožený sedačky už jsem si sehnal na vrakáči a mají i vyhřívání s motorem 1,6 se tomu snad už bude moct říkat auto, automat bych nechtěl spíš kdyby to mělo tempomat

break

ten automat byl for...ale tempomat by šel dodělat, ale nejsu autoelektrikář, dělat bych to nechtěl:D

schoda
hodnocení

Tak pánové našel jsem ji. takže mám zkrat někde v kabeláži :D nicméně už vím k čemu to je a proč to nikde neblikalo... *smich*

Co je to za kontrolku #3
break

Jsem prd jakej elektrikář, ale koukl bych na zásuvku a pak na připojení ke světlům...

vernon
hodnocení

3x
Kontrolka přídavné zátěže. Tohle bliká když máš připojený přívěs. A při varovných světlech taky.

hodnocení

2x

Kupodivu je to kontrolka varovných blinkrů*smich*

doplněno 29.03.18 19:40:

@schoda: Tak na to už se musíš zeptat výrobce, co ho k tomu vedlo ...

schoda
hodnocení

:D beru ale když mě přeci blikají jak šipka v levo tak šipka v pravo současně... tak na co ještě navíc nějakou kontrolku ...

hodnocení

0x

Omlouvám se za špatnou odpověď, ten vlek mě nenapadl*alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]