Dobrý den, chtěl bych se poradit s jedním problémem. Mám opel astra G a začal mi vynechávat display na kapličce co ukazuje čas, teplotu, spotřebu atd., začalo to zimou, je špatně čitelný, někdy se to trošku zlepší jindy je to ještě horší. Přikládám fotku. Myslíte, že by to šlo spravit (nějaký špatný kontakt) nebo je potřeba shánět celý display? Děkuji vám mockrát
Já stim válčil na béčkový vectře a stejně to skončilo jiným displejem Sou firmy co se zabívají opravama těchto displeju cca 1000kč dle typu doplněno 28.03.18 13:19: Vyfoukat určitě nepomúže sou tam igelitový vodivý spoje a gumy už rozebrat to je poměrně zážitek Pokud nehovýš elektronice tak se do toho nehrab nebo se ti múže stát že ti nebude svítit vúbec
Myslíte, že je display špatný? Začalo mi to vynechávat v zimě. Napadá mě, jestli by nepomohlo třeba jen vyfoukat konektor u displaye nebo je to blbost? Děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.