Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně čitelný display na kapličce

Od: radekl odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit s jedním problémem. Mám opel astra G a začal mi vynechávat display na kapličce co ukazuje čas, teplotu, spotřebu atd., začalo to zimou, je špatně čitelný, někdy se to trošku zlepší jindy je to ještě horší. Přikládám fotku. Myslíte, že by to šlo spravit (nějaký špatný kontakt) nebo je potřeba shánět celý display?
Děkuji vám mockrát

Špatně čitelný display na kapličce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já stim válčil na béčkový vectře a stejně to skončilo jiným displejem
Sou firmy co se zabívají opravama těchto displeju cca 1000kč dle typu
doplněno 28.03.18 13:19: Vyfoukat určitě nepomúže sou tam igelitový vodivý spoje a gumy už rozebrat to je poměrně zážitek
Pokud nehovýš elektronice tak se do toho nehrab nebo se ti múže stát že ti nebude svítit vúbec

radekl
hodnocení

Myslíte, že je display špatný? Začalo mi to vynechávat v zimě.
Napadá mě, jestli by nepomohlo třeba jen vyfoukat konektor u displaye nebo je to blbost?
Děkuji vám

radekl
hodnocení

Dobrý den,
zatím to nechám tak a rozmyslím se co s tím. Jen se k tomu display dostat by bylo moc zajímavé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]