Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Také se mi ,,podařilo,,,že jsem zapoměla dát dolu ruční brzdu a dojela jsem tak cca 2km. Nic jsem necítila. Kontrolka sice svítila,ale jelikož jsem neměla brejle,neviděla jsem,proč svítí. No,to je jen začátek. Dojela jsem v pohodě. Při zastavení jsem s hrůzou zjistila,že jsem,blbec,jela se zataženou ,,ručkou,,..proto to světýlko. No,horší však bylo,když jsem asi po 20min.chtěla odjet. Myslela jsem nejprve,že mám na kole botičku. Prostě nemohla jsem se vůbec rozjet. Po chvilce jsem se...ne rozjela ale s rámusem rozkodrcala. No,řekla jsem si,že to ,,dokodrcám,,na parkoviště,kde auto odstavím. Najednou se ozvala rána a auto se normálně rozjelo. Myslela jsem,že mě raní mrtvice hrůzou. Tak...a teď se ptám...co to bylo? Auto jede nyní už normálně,ale já mám strach...Normálně jsem dnes dojela do práce. Stále na to,ale musím myslet. Do servisu zatím nemohu. Chlapi,prosím...poraďte mi. Ach jo.
Servis, kontrola brzd. Nejspíš připečené obložení a ta rána byla když se odtrhlo od bubnu/ kotouče. Jde o brzdy, tak "do servisu nemohu" se nemusí vyplatit. Taky může obložení upadnout od pakny, to se pak pěkně propadne brzdový pedál a než se "našlape" tak můžeš být v kufru auta před tebou
Dá se čekat od " v pořádku" po nutnou generálku brzd i ložisek kola.
Mmch. pokud něco na palubce svítí červeně, tak i bez brejlí dál jede jen osel...
Jet s přitaženou ručkou se mi povedlo taky, dokonce několikrát = ten osel platí i na mě
Proto taky vim jak se auto chová Tohle se prostě občas stane, erupce na slunci, žena má své dny atd a nějakýho červenýho světýlka si jeden nevšimne
asd1: Nikdo není neomylný a rozjet se s ruční brdou se stane. Ovšem nevšimnout si toho i bez světýlek a houkátek, to už chce opravdu inteligenci na úrovni řadící páky, pokud znáš chování svého auta...
Lehce přitažený si všimneš jen na dojíždění na neutrál kdy nedojede lehce.
Pokud ti přistoupí tři lidi dozadu a pak jedeš do kopce, tak "záklon" vidíš v lidech, kecáte jak bylo tak si nevšimneš kontrolky. Po 2 km smrad z brzdy a bylo.
Nebo připojíš vozejk, soustředíš se na vozejk tak zase přehlídneš červený. Záklon auta myslíš že je vozejkem. A zase po pár km smrad obložení.
Tak s tou řadicí pákou opatrně, abys nebyl taky Jasně že zaflekovaný kola za sebou táhne jen blondýna a nevšimnout si toho snad ani nejde :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.