Takže ještě jednou, protože jsi to asi nenašel: Zkus originál Motorcraft od Forda. Sice připlatíš, ale je to skoro jistota.doplněno 25.03.18 22:10: @pata: Ten problém vyřešíš, když koupíš originál Motorcrafty z odkazu, který jsem ti tady dal. Je to svíčka, vyvinutá jako náhrada za původně použitou svíčku, která se již nevyrábí. Uživatelé fordů s motory, do nichž se používají, si je na fórech chválí.
asd1
Tohle je právě ta náhražka původní verze.. Např. do Zetec 1,6 74 kW FYDA až D patřila AYFS 22 CB, ta se už nedodává a místo ní je tahle "náhražka" společná pro víc motorů - omezení sortimentu - několik různých svící nahradili jednou "univerzální"...
Děkuji vám všem, v nějakém katalogu není v jiném zase pod jiným číslem, jak to prosím doopravdy je? Je za svíčka vhodná na můj vůz? Pomůže mi ten problém někdo vyřešit? Děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.