Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1.3 - špatný start, tipy

Od: zogi odpovědí: 1 změna:

"
na mé Feldě, 1.3 MPi, mám LPG zástavbu. Auto jede na LPG úplně v pohodě, ale na benzín jede hodně špatně. Za jízdy na benzín kucká a špatně na něj startuje. Při otočení klíčku čerpadlo čerpá jak má, ale špatně na něj startuje. Svíčky vyměněny, palivový filtr taky nový, trošku se to zlepšilo po jeho výměně, ale pořád to jede špatně. Napadá mě Lambda sonda, ale fakt nevím.
Děkuji...
"

Zdravím opět, tak minule jsem zde psal tento příspěvěk, a bylo mi porazeno tankování lepšího benzínu, bohužel však i po tankování a důkladném protáhnutí jen na benzín se situace skoro nezlepšila, za tepla to jede vesměs normálně, v pohodě nastartuje, chvíli teda mají problém se udržet otáčky, ale jede to. Při ranním startu ale startuje hodně mizerně, většinou tak na desátý pokus a když začne chytat tak musím přidat hodně plynu a pak držet pod plynem. Nejde se však rozjet, nechce jít do otáček za studena, vždycky musím chvíli počkat a po nějaké chvilce se rozjede. Takže v kostce - za tepla vcelku Ok, ale zastudena špatně startuje a při jízdě kucká. Je mi jasný, že na stopro mi nikdo neporadí, ale spíš bych potřeboval pár tipů čím by to mohlo být.

Předem vám moc děkuji...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nech vyčistit ultrazvukem benzínové vstřiky. Mohou být zalepené voskem z LPG. Jezdím na LPG skoro 20 let a něco málo o tom vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]