Zdarec chlapi. Mám Lagunu 1.9 dCi. Minulý měsíc mi začala za jízdy problikavat kontrolka servisu a nápisem CHECK INJECTION. Začal problikávat až při zahřátem motoru cca na sekundu a zhasl a tak celou cestu. Mezi 1.600 a 2.000 otáčkami jsem cítil náhlý pokles výkonu, jakobych na půl sekundy pustil plyn. Když se rozsvítilo za jízdy, motor přestal táhnout a zhaslo až když jsem pustil otáčky na volnoběh. A to každou jizdu. Má první teorie byla špatná nafta, protože toto začalo až po natankovani na neznámé benzince. A dnes se mi potvrdila, natankoval jsem plnou, Vervu jako obvkyle a je po problému. Takže určitě nafta. Má otázka zní: čím to je? Voda v naftě? Nebo nějaké příměsi? A co ten pokles výkonu? Nějaká "obrana" motoru proti zničení?
Voda v naftě při současných mrazech? Tak to asi ne.
chlemtak
Tak pardon, nevím čím by mohla být nafta nekvalitní. Proto tam je ten otazník
jenda2*
V mrazu voda standardně zmrzne do kapek a ty jsou na dně nádrže. Kdyby tedy nějaká voda měla být v nádrži. Ale na cestě do nádrže je několik cisteren, takže v tomto problém nebude. Ale může to být špatné cetanové číslo a další parametry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.