Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s autem co je na leasing zbývá doplatit 2 roky +- , a nedávno jsem boural je to fabia J5 , auto je jak nové jsem druhý majitel má najeto 69 000. A když přijel pojišťovak tak to spocital na 80000,- oprava +- , v autoservisu horejsek nám řekli že je to totalka , a dnes psali SMS že oprava vyjde na 140 000,- což už nám pojišťovna nezaplatí , bouračka má vynika z druhe strany a tak právě nevím co s tím nebo jak to řešit . Auto stálo 132 000,- Je bouchnuty jen předek u řídíce jen leva strana a ne tak tolik co jsem si myslel.. Kdyby tomu někdo rozunel pošlu foto, A zajímalo by mě jestli někdo neví co s tím nebo jak to řešit? Pan druhé vozidla měl jen nárazník.. U nás tak co nám tak řekli Nárazník , servo, airbagy vepředu , 2 pásy , svetlo... Opravdu škoda takového auta a nevím si rady co s tím Děkuji za rady ODPOVĚDĚT NA OTÁZKU
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.