Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava auta

Od: mateej* odpovědí: 1 změna:
Dob­rý den, chtěl jsem se ze­ptat jest­li ne­má ně­kdo zku­še­nost s au­tem co je na le­a­sing zbý­vá do­pla­tit 2 roky +- , a ne­dáv­no jsem bou­ral je to fa­bia J5 , au­to je jak no­vé jsem dru­hý ma­ji­tel má na­je­to 69 000. A když při­jel po­jiš­ťo­vak tak to spo­ci­tal na 80000,- opra­va +- , v au­to­ser­vi­su ho­rej­sek nám řek­li že je to to­tal­ka , a dnes psa­li SMS že opra­va vy­jde na 140 000,- což už nám po­jiš­ťov­na ne­za­pla­tí , bou­rač­ka má vy­ni­ka z dru­he stra­ny a tak prá­vě ne­vím co s tím ne­bo jak to ře­šit .
Au­to stá­lo 132 000,-
Je bouch­nu­ty jen pře­dek u ří­dí­ce jen le­va stra­na a ne tak to­lik co jsem si mys­lel..
Kdy­by to­mu ně­kdo ro­zu­nel po­šlu fo­to,
A za­jí­ma­lo by mě jest­li ně­kdo ne­ví co s tím ne­bo jak to ře­šit? Pan dru­hé vo­zi­dla měl jen ná­raz­ník..
U nás tak co nám tak řek­li
Ná­raz­ník , ser­vo, ai­r­bagy vep­ře­du , 2 pá­sy , svet­lo... Oprav­du ško­da ta­ko­vé­ho au­ta a ne­vím si ra­dy co s tím
Dě­ku­ji za ra­dy :(
ODPOVĚDĚT NA OTÁZKU

Oprava auta
Oprava auta #2
Oprava auta #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

kdo si dnes koupí neodborně opravené auto a vystřelenými airbagy?

Navíc vlastníkem je leasingovka proto bych to řešil s ní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]