Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování klíče

Od: honza12 odpovědí: 7 změna:

Zdravim, měnil jsem baterku v DO a auto jsem v pohodě odemkl přes dálku, ale když jsem nastartoval tak motor po pár vteřinách chcipnul. Nevíte někdo jak ho sparovat? Octavia 2 2008 predfl

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snad by to měl přes vag umět každý autorizovaný (i neautorizovaný) servis. Vag je přenosný, takže dojet pro technika, přivézt, spárovat, odvézt.

hodnocení

0x
Nepotřebuješ párovat klíč potřebuješ najít imo tyčinku co si při přehazování baterie asi ztratil
Pokud vemeš náhradní klíč určitě nastartuješ

Technická připomínka: Ta "imo tyčinka" je čip imobilizéru, uložený v pouzdru klíče.

jenda2*
hodnocení

0x
jenda2*

Pro nouzový start má Škoda číslo u klíče a jde nastartovat.

Tím pouze učíš dálkové ovládání
Přizpusobit imobilizér takto nelze
Lze to pouze vagem a pokud znáš pin přístrojové desky
jenda2*

U jednoho klíče při koupě auta je číslo pro právě tyto problémy s imobilizerem. Návod k obsluze popisuje postup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]