Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás dneska jsem jel kolem Brněnského Avionu (sjezd z D2 na D1 -> Praha)a v odstavným stál neoznačený policejní Superb a fotil téměř každého kdo projel (9 z 10), v úseku je 80 já jel v koloně cca 60 a odstup na víc jak kamion a i tak si mě vyfotili. Nevíte co by to mohlo být za manévry? mám celkem fedry z toho že vyfocená je firemní dodávka a nerad bych přišel o prémie ale na druhu stranu sa mi nezdá že by tolik lidí naráz udělalo nějaký přestupek... jestli je tu mezi vámi někdo kdo o tom ví víc budu rád za jakékoliv objasnění díky Mira
Prosím o vysvětlení, jak jste poznal, že "fotil téměř každého kdo projel (9 z 10)" Vy jste viděl, jak mačkal spoušť.
Co to bylo za manévry, to opravdu nevím.
Tazatel nejen že věděl, že fotí skoro každého, ale taky věděl, že to neoznačené auto patří policajtům. Toho všeho si stihnul všimnout při jízdě v koloně rychlostí 60 km/h. Takže je možné, že si policajti fotili každého, kdo se dostatečně nevěnoval řízení a místo toho koukal kolem. Nebo taky seděl v tom plicejním autě .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.