Nejste přihlášen/a.
začíná se nám tu štosovat jedno rádio za druhým... mrknu večer- jestli to stihnu... nejpozději zítra ... - ale ten kod mi nepřipadne jako do dekodéru - máte foto rádia zepředu?
Hmm, tak to nevím, jestli to staré půjde... uvidíme, pošlu. Ale vy se mrkněte na bazoš a podobné - taková rádia se dávají za odvoz.
tak bohužel - dekodér nemá možnost dekodovat vaše číslo - zkuste prosím nějaké autoforum - podle vozu - opel forum nebo tak... můj dekodér dokáže rozklíčovat kódy o jedno číslo kratší... takže asi novější rádia
Jinak vřele doporučím autorádio s RDS z číny - za 300 je vč. pošty, na MP3, SD karty, USB,... kazety a cd se neválejí pod nohama...
Musíš podržet součastně tlačítka TP a TA mám takový pocit, nebo FM a TA. Je tam nějaká taková kombinace, je to radio co jsem měl taky ve vw golf.
Už je to dlouho co jsem to vyměnil. Jen se mě něco mate stím SAFE 2 že je třeba to nechat delší dobu připojené na napájení, potom se to po zapnutí změní na SAFE 1 a vloží se kód pomocí číselnic 1 až 4.
Jak zjistit kód to nevím, já ho měl na lístečku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.