Dobry den,chtel bych se zeptat zda je mozne aby řídící jednotce ABS vadilo ze na jednom z kol bude jiny pocet zubu nez na protějším kole? Ptam se jelikoz na homokinetickem kl. jsem mel uplne zrezly a uhnily krouzek abs tak jsem koupil novy kloub ktery proste nesedi kuli vnitrnimu ozubení a ten co tam ma byt nemohu sehnat,tak me napadlo koupit pouze abs krouzek novy ale nebude sedet pocet zubu,vadi to?
Vadí, protože stávající jednotka ABS bude indikovat rozdílné otáčky kol při jinak bezporuchovém stavu, vypne ABS a rozsvítí kontrolku na palubní desce.
asi bych se prvně zamyslel.Stačí se podívat do katalogu a vždycky je ke konkrétnímu autu udán počet zubů.Takže když jich mám třeba 44, tak je kravina dávat 40...ABS to vadit bude
co to je za káru?Co s celým kloubem?
abcde*
Je to Clio 99,1.4 Kloub jsem chtel dat dneska novy co jsem objednal ale nesedi kuli rozdilnym zubum poloosy a vnitrnim kloubu,jinak zuby kloubu do tehlice sedej a nemohu sehnat kloub aby sedely vnitni zuby..tak proto bych vymenil jen krouzek abs
abcde*
Takze musi byt pocet zubu na naprave(obe kola) stejny? Nebo musi byt stejny na vsech kolech?
break
nevím, jak to má Clio.Ale vepředu jsou homokynetický klouby a je dán nejakej počet zubů.Dodržel bych to, určitě půjde sehnat kroužek.Míchat to tam halabala nejde...
break
koukl jsme teď do katalogu a jsou tam 3 varianty, ale všechny maj počet zubů 26...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.