Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování rádia

Od: milanm* odpovědí: 11 změna:
Prosím o pomoc. Měnil jsem kabel na vstřikách na vw sharan a vytáhl jsem baterii a znovu po připojení mi to nebere kód. 0195 kód vygenerován ze servisu vw Praha. Nevím tedy jestli je to správně vygenerovany. Rádio Blaupunkt GMBH 7 612 001 021. BNO 881. VWZ1Z7E5572145. Předem moc děkuji za pomoc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Možná, když vymontuješ autorádio, kód bude zaznačen na zadním straně.

Nebude ...

milanm*
hodnocení

To tam opravdu není...
barbakan*

Satame, psal jsem "možná", ale vím, že to tak někteří měli.

Barbakane, promiň, ale kód na zadní straně autorádia je nesmysl, protože pak ztrácí svůj účel. Takže jestli si ho tam někdo připsal, budiž. Ale výrobce tam originální kód NIKDY nenapíše.

ford*

satame - třeba rádia co se dávala do ford fiesty mají kód napsaný na nálepce.Až půjdu do sklepa tak ti to vyfotím.A je to originál rádio ještě na kazety a ne na CD.Máš pravdu že to nemá smysl psát kód na nálepku ale já to tam mám od výrobce.

milanm*
hodnocení

Prosím pomůže někdo...?
barbakan*

Kód můžeš mít zapsaný tužkou ve velkém techničáku nebo na kupní smlouvě, popřípadě se zeptej předešlého majitele.

ford: Taky ne vždycky. Měl jsem Fiestu z r. 1998, koupená nová, a na rádiu nálepka s kódem nebyla. Tuším, že byla v Návodu k obsluze autorádia, který byl samostatný.

alfi

Já bych to vyhodil všecko - radio i auto... - jo, blbá odpověď! Ale když to ještě mělo smysl (cca před 20ti a více lety), tak mi kámoš-PC Mág, hlavně přes procesory, řekl jak (sekvence dat) a na jakých vývodech procáku (ono těch procáků tenkrát moc nebylo...) je potřeba indikovat a budit. Procák či paměť to na sebe prozradila. Já to zařízení postavil, udělalo hodně práce (tehdá to nebylo žádné USB Plug&Play, ale složité-na dnešní dobu nastavování přenosu po 232 či I2C) , ale už jsem to vyhodil. Tohle přesně nesnáším u dnešní elektroniky - ztráta Hesla, nebo prostě komunikace... - Hrůza ! Takové výrobky by se vůbec neměly prodávat! Za chvíli si nerozsvítíme ani baterku na posvícení v lese, pokud nebudeme znnát kód - a ono to vpodstatě již tak funguje! - pokud se někdo zajímá "špičkovými" výrobky. Kam to až půjde...?...! Alfi.

milanm*
hodnocení

Mrkněte na to někdo ještě prosím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]