Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
je to sice blbost, ale chtěl bych se zeptat, jestli si na přední kapotu auta mohu připevnit nějakou ozdobu .? (cca 10 cm postvičku) Jestli to nebude vadit, hlavně policii. Hledal jsem něco na internetu, ale nic jsem na toto téma nemohl najít.
Předem díky za jakoukoli odpověď.
Na vůz nesmíte dávat předměty, které by mohly někomu ublížit - tj. něco, co má ostré hrany (bezpečnost chodce při nárazu), případně předmět, který by mohl uletět a někoho zranit.
Běžně se dávají panenky svatebčanům... to jsem neviděl ani neslyšel o pokutování... Vždyť mercedes nebo některé luxusní značky mají právě sošky jako šperk...
Máte představu, co byste chtěl na kapotu jakého auta přidělat?
Ano, Mercedes a třeba Rolls - Royce mají na chladiči emblém. Jenže s ním je vozidlo homologováno, Rollsky to dokonce mají tak, že po dotyku se to ihned schová. Což je rozdíl proti třeba tomu, když si kolega nechal laserem vypálit z 5mm nerezplechu srp+kladivo, což přidělal na kapotu moskviče. Bylo to sice retro jaxviňa, ale ten moula to předělal ještě tak, že špice toho srpu šla dopředu - ideální k tomu, aby se sražený chodec příliš netrápil, že...
Naštěstí to celkem rychle pochopil a parádu sundal.
před 8roky když se můj kamarád ženil, mi donesl takovou velkou asi 20cm vysokou mařenu, že chce, abych to měl na autě (vezl jsem nevěstu). I když jsem nechápal kde to vzal, tak se mi nějakým způsobem podařilo tu věc nainstalovat na masku pomocí sekundární konstrukce tak, aby to bylo i vkusné. Pak jsem s tím celý svatební den jezdil po městě i kolem policajtů a všeci se akorát zvědavě otáčeli a obdivovali to. Vypadalo to totiž jak znak RR na fabii . Asi ke mě byli tolerantní, protože se jednalo o jeho svatební den. Normálně bych to tam asi nevozil. Někde bych našel i foto, ale nechce se mi hledat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.