Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celopolep auta

Od: evika* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám dotaz, hledám firmu na Moravě kde mi udělají celopolep auta na fiat punto, ano na fiata... Nemám ani bavora ani audinu a netoužím po tom. Přelakování je hodně drahé tak mě napadl celopolep, jenže volala jsem do jedné dílny a tam se pán začal smát,že chci polepit punto ☹ druhý servis v Olomouci ralpneu.cz mi zas pro jistotu napsal cenu úplně přemrštěnou 40 000 Kč. Doporučíte mi někoho co mi polepí auto bez keců? Třeba v Praze mají ceny celopolepu malého auta okolo 10 000 ale nechce se mi kvůli tomu jet přes celou ČR.diky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondraus
hodnocení

2x

Cena celopolepu se liší dle typu a kvality zvolené folie a samozřejmě podle velikosti vozidla. Samozřejmě neplatí se jen za folii samotnou, ale i za lepení a hlavně přípravu na lepení, podklad musí být dokonale hladký, čistý a odmaštěný, jakákoliv nerovnost pod folií půjde vidět.

Cena za celopolep kvalitnější folií je kolem 20tis.Kč.

Nevýhoda levných folií je v tom, že se nedají přehnout přes hranu, přiliš nedrží a postupem času se začnou loupat. Nevyplatí se příliš šetřit.

Kecy ohledně toho, že je nesmysl polepit Punto nechápu ... polepuje se vše i staré dodávky, fábie apod. Pro spoustu účelů a lidí může polep být vhodnější než lakování.

jurajjuraj*
hodnocení

2x

za 10 cele auto i s praci bude asi kvalita , kdyz uz do toho chces dat prachy tak lepsi priplatit, ty levnejsi se ti casem zacnou loupat a bude to vetsi hnus nez nejake bile fleky

asd1
hodnocení

1x

Kvalitní polep bude tak od 20k výš, nekvalitní je nesmysl. I tak jde o loterii.. K někomu kdo umí je jízda přes ČR to nejmenší a vyplatí se to.

Osobně bych se na fleky vykašlal a investoval spíš do techniky = pneu, žárovky, tlumiče, brzdy, olej + filtry, ošetení spodku voskem, vystříkání dutin atd. Hezký vzhled je jen pozlátko... Mmch. za 20k seženeš celý auto. Nebo taky jde za odvoz pěknou kastli s "motorschaden", přehodíš motor ze svého a to druhé za 2k prodáš vrakovišti...

Umej, ošetři voskem, vylešti a jezdi...

evika*
hodnocení

Děkuji za odpověď, cena je poloviční oproti nabízené servisem v Olomouci. Mám sice auto starší ale má minimálně naježděno, bohužel se mi na laku začali dělat bílé fleky, mapy, proto jsem se rozhodla pro celopolep.

Než fólii za pár kaček, která nic nevydrží, tak radši normální lak za rozumné peníze.

chachn

mas starsi a (promin) zcela obycejne auto, kastli res az bude reznout, do ty doby jezdi a nevyhazuj penize za pozlatko... k nicemu to neni... vem si perma fixy a ty bile mapy zakomponuj do obrazku, bude to zajimavy a nikdo si nebude tukat na celo ;) nebo si nech vyrobit par nalepek dle tveho stylu a fleky prelep...

h0042*
hodnocení

0x

Wrapping Otice,Domky 133 ,Otice , 723 090 600, podívej na facebook

krtek66
hodnocení

0x

Jedna firma je ve Zlíně Wrapstyle...ale pokud si myslíš, že tě to přijde levněji jak celolak tak jsi na omylu. Cena je úplně stejná, akorát ta folie se dá odlepit. Průměrná cena je 30tis dle velikosti auta a použité folie. Průměrně chtějí 2500,- za díl

pav*
hodnocení

0x

Ahoj polep auta se da zaridit i za cca kolem 7000...vyhoda polepu ze muzes dat jakoukoli barvu a nemusis prepisovat zmenu v technicaku..u nastriku budes muset

chachn

i tech 7 litru znamena pro punto nove brzdy a polovina podvozku :) nebo spojka a rozvody... vyhodit to za neco, co resi pouze vzhled, mi prijde tezce uchylny... podstatny jsou vnitrnosti, kastle s polepem vam zivot nezachrani *nevi*

krtek66

Punto vždycky zrezne...do toho se nevyplatí sypat prachy...je to italský auto a to nezná posypovou sůl:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]