Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám GOLF V 2008 1.9 tdi edice united, chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakym modernim dobrym radiu do tohoto auta děkuju moc. Chtěl jsem se ještě zeptat mám v autě staré radio ale problém je v tom že skoro nic nechytim pořád to jen šumí a vyhledáva stanice a stejně to nic nenajde tak se chci zeptat kde by mohl být problém ale domnívám se že by mohl být problém v anténě a chtěl bych se ještě zeptat že mi v autě hraje strašně nekvalitní zvuk, když jsem měl GOlfa 5 1.4 tak ten zvůk byl krásně čistý, krásný basy a tak a chytl jsem uplně všechno i v německu český stanice , dalo by se to nějak z toho 1.4 přendat do toho mího 1.9 TDI? myslim to aby byl v tom mim autě 1.9 ten kvalitní zvuk díky může mi to potom udělat servis?. Mám ještě pár dotazu, potřeboval bych koupit i novou antenu do toho mího novýho golfa jenže nevim kde tu přesnou koupit a jak jí potom vyměnit, a kde koupit víko jak je zadní stěrač tak tam mi chybí nějaké víko který patří k tomu zadnímu sklu. A ještě potřebuju jak máte kufr tak potom máte takový kobercový poklop a tam máte nahradní kolo a tak tak potřebuju ten nový poklop děkuju všem moc za rady s Pozdravem David Rafaj. Stačí nějaké stránky kde to prodávaj a málem bych zapoměl nový žárovky bych potřeboval.
Všeobecně - ano ty příznaky co popisuješ napovídají tomu, že není anténa, nebo je přerušené vedení, případně poškozený antenní zesilovač, tam kde je osazen. Špatný zvuk bych řešil až anténu doplníš. Jestli má rádio CD mechaniku tak bys mohl otestovat, jestli je slušný zvuk aspoň z CD. Muzika ve formátu mp3 z mobilu a ještě přenášená přes nějaké bletooth může chrastit sama o sobě a o kvalitě zvukové sestavy nic nevypovídá.
Seznam použitých žárovek máš v návodu k autu, který, pokud jsi ho s autem nedostal najdeš určitě na stránkách výrobce ke staření.
Plato a dno kufru ... takový věci se nejlíp sjání na vrakáči nebo serverech firem, které se zabývají likvidací vraků )např. Iautodíly,cz)
Vyměnit autorádio za jiné není problém, akorát může být problém s podporou ovládání na voantu a při nákupu bacha na rádia, která se blokují kódem - abys koupil i s kódem, případně rádia která si načítají ůdaje o autě z řídící jednotky auta. Ty v jiném autě ani nerozběhneš.
Dobrý den, moc děkuju za odpověd , a nemáte nějaké prosim vás stránky na nějaký dobrý autoradia k tomu mímu GOlfu? popřípadě anteny?
jinak jsem byl velmi spokojen se značkou alpine / v passatu/, v koncernových autech hraje moooc pekně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.